Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironii din partea unui important fan-acţionar al lui Dinamo către investitorii spanioli: ”Se vor duce în căutare de sume serioase cu poza”

Ironii din partea unui important fan-acţionar al lui Dinamo către investitorii spanioli: ”Se vor duce în căutare de sume serioase cu poza”
Comentarii

Fost ministru al Economiei şi actual membru ”Elite” în programul Doar Dinamo Bucureşti, Andrei Gerea i-a luat peste picior pe spaniolii care s-au interesat de formaţia din Ştefan cel Mare şi au venit în România, în acest sens.

Pe 17 iulie, reprezentanţii lui Pablo Cortacero (n.r.- afaceristul care vrea să o cumpere pe Dinamo de la Ionuţ Negoiţă) s-au întâlnit cu Marcel Vela, ministrul de Interne. Împreună au vizitat baza lui Dinamo şi au vorbit despre viitorul stadion.

Gerea a oferit detalii referitoare la sumele virate de spanioli pentru Dinamo şi a ajuns la concluzia că aceştia nu au banii necesari pentru a deveni finanţatorii ”câinilor roşii”.

„Din punctul meu de vedere, nu au banii necesari! Poza aceea le va folosi... Se vor duce în căutare de sume serioase cu poza şi vor zice «Uite, avem intenţia. Ne-am văzut acolo cu toţii, am fost la stadion. Şi la Rin. Ne-a plăcut».

Ei au spus acum câteva luni că vor veni cu 500.000 de euro într-o săptămână. În termenul dat de ei nu au venit cu nicio sumă. Au venit 100.000 de euro, dar cu întârziere. După aceea au mai adus 200.000 de euro, tot cu foarte mare întârziere. Şi aşa mai departe. Eu sper să fie serioşi. Când îi văd le voi spune că nu aşa se face treabă. Trebuie să arată seriozitate. Este elementar!

Orice investitor care poate pune pe masă o sumă serioasă ar fi binevenit. Toată lumea s-ar bucura. Toţi cei din DDB au spus că ar vrea un investitor serios lângă echipă. Poate chiar să preia şi pachetul majoritar”, a declarat, la Pro X, Andrei Gerea.

Afla mai multe despre: dinamoandrei gereainvestitori spaniolidinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare