Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironii la adresa lui Negoiţă! Peluza "Cătălin Hîldan", prima reacţie după plecarea lui Rednic de la Dinamo

Ironii la adresa lui Negoiţă! Peluza "Cătălin Hîldan", prima reacţie după plecarea lui Rednic de la Dinamo galerie foto
Comentarii

Ştirea începutului de săptămâna este plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo, chiar la câteva zile după ce tehnicianul anunţase un obiectiv îndrăzneţ pentru sezonul viitor: play-off-ul şi trofee! Reacţia Peluzei "Cătălin Hîldan" nu a întârziat să apară.

Suporterii lui Dinamo par a fi de partea lui Mircea Rednic şi i-au transmis un mesaj plin de ironie lui Ionuţ Negoiţă: "<<Mulţumim>>, Negoiţă! Mare caracter!", a fost mesajul postat pe pagina de Facebook. 

Totuşi, un alt mesaj a apărut, imediat după ce s-a aflat vestea că Mircea Rednic a plecat. Într-o postare care între timp a fost ştearsă, PCH a scris: "Negoiţă e un cretin, Rednic a fost demis".

Dinamo e astfel în situaţia de a-şi căuta un nou antrenor pentru sezonul 2019-2020, iar din informaţiile Telekom Sport pe lista lui Negoiţă se află acum trei variante: Flavius Stoican, tehnician care şi-a anunţat deja plecarea de la Iaşi, Liviu Ciobotariu - în prezent la FC Botoşani - şi Claudiu Niculescu, cel căruia Rednic îi luase locul în noiembrie 2018.

26 de meciuri - a stat Rednic pe banca lui Dinamo în acest mandat, iar palmaresul acestuia e următorul: 11 victorii, 9 egaluri şi 6 înfrângeri.

9 - e locul ocupat de Dinamo la finalul sezonului 2018-2019;

Afla mai multe despre: negoitarednicpch 

viewscnt
Articole similare