Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironii la adresa lui Pablo Cortacero: „Iar vine în România cu bodyguarzii?! Probabil vrea să mai ciupească din drepturile TV”

Ironii la adresa lui Pablo Cortacero: „Iar vine în România cu bodyguarzii?! Probabil vrea să mai ciupească din drepturile TV”

Superliga

Comentarii

Pablo Cortacero a anunţat că revine la Bucureşti pentru a restabili liniştea la Dinamo.

Dinamoviştii, când au aflat ce are de când să facă ibericul, au început să îl ia peste picior cu fel şi fel de ironi. 
Cortacero a fost ţinta unor glume făcute de Cristi Pulhac, fost campion cu Dinamo în 2007. 
„Vine cu privatu', iar vine cu bodyguarzii. Vine să mai ciupească ceva, probabil intră banii din drepturile TV”, a declarat Cristi Pulhac, în direct la Pro X. 
„Cortacero mai mult încurcă. Nu ştiu dacă va veni cu soluţii pentru salvarea clubului. Cine îl mai poate crede pe aces investitor? Până acun, a dovedit că e un om total neserios”, a spus şi Costel Orac, fostul mare jucător al lui Dinamo din anii '80. 

Dezastrul făcut de Pablo Cortacero

Spaniolul Pablo Cortacero a reuşit să-i ducă pe dinamovişti într-o situaţie şi mai grea decât în "era Ionuţ Negoiţă". În jumătate de an de la preluarea clubului Dinamo Bucureşti, ibericul a dublat datoria totală şi doar DDB, care deţine un pachet minoritar de acţiuni, a reuşit să ţină situaţia sub control.
Pablo Cortacero aproape că a dublat datoriile pe care clubul Dinamo Bucureşti le avea până la plecarea lui Ionuţ Negoiţă. Playsport.ro susţine că, până la 31 decembrie 2020, acţionarul majoritar a produs datorii în valoare de 11.7 milioane de lei (2.4 milioane de euro). Astfel, datoria totală a clubului a ajuns la 27 de milioane de lei (5.5 milioane de euro) până la finalul anului trecut. 
Pe plan sportiv, Dinamo Bucureşti luptă pentru cucerirea Cupei României, acolo unde a ajuns în semifinale. În Liga 1, "câinii" nu mai speră la play-off, fiind pe locul 13, cu 26 de puncte. 
Dinamo joacă luni, de la 20:30, în deplasare cu FC Voluntari, într-un meci care va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: dinamopablo cortaceroddbcristi pulhac 

viewscnt
Articole similare