Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironii pentru U Craiova şi Victor Piţurcă: "Lumea vine la stadion doar ca să îl vadă pe el. Arată foarte bine la 63 de ani, nu îi dai 30!"

Ironii pentru U Craiova şi Victor Piţurcă: "Lumea vine la stadion doar ca să îl vadă pe el. Arată foarte bine la 63 de ani, nu îi dai 30!"
Comentarii

Antrenorul echipei FC U Craiova, Eugen Trică, i-a ironizat pe cei de la Universitatea Craiova.

Fostul internaţional susţine că adevărata Ştiinţa joacă în Liga a treia, echipa din Liga 1 atrăgând spectatori doar datorită prezenţei lui Victor Piţurcă.

"Suporterii echipei domnului Rotaru, vă spun eu de ce au venit la meciul cu Steaua. Pentru că a venit domnul Piţurcă pe care eu îl respect foarte mult, este un model pentru toată lumea, e foarte bine că s-a întors în fotbalul românesc. Lumea a venit să îl vadă că încă arată bine, la 62 de ani (n.r. - 63 de ani) arată foarte bine, nu îi dai 30 de ani acum. Şi să vadă pe Steaua", a declarat Eugen Trică.

Trică a mărturisit că nu s-a simţit confortabil la revenirea pe Ion Oblemenco.

"Ştiţi unde este casa noastră? Unde se află Peluza Sud. Peluza Sud dacă e mâine în America, şi noi merge,m în America după ei, acolo e casa noastră.  Sincer, eu nu prea mai simt nimic pe Oblemenco. Simt ceva unde este Peluza Sud şi unde sunt suporterii adevăraţi ai Universităţii Craiova. Nu mai e ce a fost. Până nu vom face noi stadionul nostru să simţim cu adevărat că suntem acasă, nu există.

E răutate mare în Craiova. De ce nu ar putea juca două echipe pe acest stadion? De ce e răutatea asta? Universitatea Craiova este una singură. Unde este Peluza Sud şi unde suntem noi. Cealaltă echipă este echipa domnului Rotaru. Universitatea Craiova e ce aţi văzut în seara asta. Vreţi o singură echipă să rămână. Nu o să fie o singură echipă pentru că din urmă vine şi Universitatea Craiova. Reţineţi lucrul ăsta.

Nu mai avem plăcere, că e răutate. Mai bine mergem şi jucăm la Severin, la Târgu Jiu, la Coloneşti. Cu casa noastră şi suporterii care vin alături de noi", a mai spus Trică.

Universitatea Cluj a învins FC U Craiova, scor 3-2

Formaţia Universitatea Cluj a învins, marţi, în deplasare, scor 3-2, după prelungiri, echipa U Craiova 1948, revenind de la 0-2, şi s-a calificat în optimile Cupei României. Clujenii au evoluat şi în inferioritate numerică din minutul 81.

Tot în optimi s-au mai calificat echipele Dinamo, Astra, Foresta Suceava, Metalul Buzău, Academica Clinceni şi FC Voluntari.

Afla mai multe despre: piturca 

viewscnt
Articole similare