Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironii peste ironii! Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care-l cheamă înapoi la FCSB pe Cristian Bălgrădean: "Să nu mai aibă probleme"

Ironii peste ironii! Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care-l cheamă înapoi la FCSB pe Cristian Bălgrădean: "Să nu mai aibă probleme"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a glumit pe seama unei posibile reveniri a lui Cristian Bălgrădean în lotul FCSB, în condiţiile în care portarul încă are contract cu echipa din Berceni.

Gigi Becali glumeşte pe seama lui Cristian Bălgrădean

FCSB a fost decimată de accidentări, iar Gigi Becali simte cum o mai veche problemă revine la vicecampioana României. Cum nu se poate baza pe jumătate de echipă de start, Gigi Becali a luat în calcul şi o posibilă revenire a lui Bălgrădean. 

"Pufi" a fost ironizat de Gigi Becali, în condiţiile în care fotbalistul a semnat deja cu CFR Cluj: "Trebuia să-l chemăm pe Bălgrădean ca s-o lase în poartă, ca echipa lui, CFR, să nu mai aibă probleme cu FCSB. Două să lase în poartă, când jucăm cu CFR. Cu Gnohere am reziliat. Nu avem ce face", a declarat Gigi Becali pentru ProX. 

Tras pe linie moartă la FCSB, Bălgrădean va pleca la CFR Cluj în vară, când următoarea perioadă de transferuri se va deschide. Aflat în ultimele luni de contract cu roş-albaştrii, portarul a semnat cu trupa din Gruia, după ce nu i-a fost oferită prelungirea contractului de către Gigi Becali (61 de ani).

 

Afla mai multe despre: gigi becalicristian balgradeancfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare