Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironiile venite din Scoţia după anunţul transferului lui Ianis Hagi la Rangers: "Trebuie să râd de speculaţiile fantasteziste"

Ironiile venite din Scoţia după anunţul transferului lui Ianis Hagi la Rangers: "Trebuie să râd de speculaţiile fantasteziste"

Stranieri

Comentarii

Fostul fotbalist al lui Celtic şi al naţionalei Scoţiei, David Provan, exclude, din punctul său de vedere, un posibil transfer al lui Ianis Hagi la Rangers.

Fotbalistul retras crede că nicio echipă din fotbalul scoţian nu-şi permite să achite 5 milioane de euro, reprezentând clauza de cumpărare a lui Ianis Hagi de la Genk, în condiţiile în care fotbalul a fost afectat de pandemia de coronavirus.

"Trebuie să râd de speculaţiile fantasteziste conform cărora Rangers este gata să plătească 5 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv pe Ianis Hagi de la Genk. Dacă Gers sau oricare alt club scoţian are 4 milioane de lire sterline, vor folosi banii pentru a aprinde luminile", a afirmat Provan, conform The Scottish Sun.

Totuşi, preşedintele Viitorului, Gică Hagi, a susţinut că viitorul lui Ianis Hagi e la Rangers: „Probabil se vor renegocia anumiţi termeni contractuali între cele două cluburi, dar eu sunt convins că se va face acest transfer. Rangers şi-l doreşte foarte, foarte mult. Această nenorocire care s-a abătut asupra planetei influenţează financiar. Aici nu se pune problema de decizie tehnică. Decizia tehnică a fost luată”, a spus Gică Popescu, la Look Plus.

La rândul său, Ianis Hagi vrea să rămână pe Ibrox Park, dezvăluie Gică Popescu: „Ianis doreşte foarte mult să rămână la Glasgow, pentru că s-a acomodat foarte bine, este foarte apreciat, are o chimie foarte bună cu antrenorul, cu colegii, managementul echipei. A început şi a jucat foarte bine în aceste meciuri, până la începerea pandemiei. Îşi doreşte să rămână acolo şi cred că asta se va şi întâmpla, indiferent de oferte pe care îl va avea. Rangers e opţiunea numărul unu”, a mai spus Popescu.

 

 

Afla mai multe despre: ianis hagirangerstransfer ianis hagi 

viewscnt
Articole similare