Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironiile venite dinspre Steaua după ce FCSB aproape că a ratat titlul în Liga 1: "Situaţia ’e sub control’ la ei. Cum îşi aştern aşa dorm"

Ironiile venite dinspre Steaua după ce FCSB aproape că a ratat titlul în Liga 1: "Situaţia ’e sub control’ la ei. Cum îşi aştern aşa dorm"

FCSB

Comentarii

Oficialul Stelei Bucureşti, Iulian Miu, a analizat-o pe FCSB, după ce echipa finanţată de Gigi Becali aproape că a ratat un nou titlu.

FCSB a pierdut cu Astra, scor 3-2, iar Iulian Miu i-a remarcat pe Constantin Budescu şi Denis Alibec. De asemenea, oficialul stelist i-a şi ironizat pe rivalii din Liga 1: 

”Este o echipă bună FCSB, dar nu are legătură cu Steaua. FCSB nu poate să fie Steaua şi nu a putut să fie nici până acum. Mă uit la meciurile lor totuşi, şi aseară la meciul cu Astra m-am uitat. Mă bucur că Astra a câştigat. Alibec şi Budescu sunt jucători foarte buni, care mie îmi plac foarte mult. Au kilograme în plus, dar fac diferenţa. Fotbaliştii de calitate sunt înzestraţi şi pot face diferenţa. Eu am încredere că pot face în continuare meciuri bune şi pot fi în planurile echipei naţionale.

Situaţia ’e sub control’ la FCSB. Cred că a ajuns la egalitate cu Botoşani. Mulţi, cum îşi aştern aşa dorm. 

Noi, Steaua, vom promova în acest an, vom juca alături de mulţi fani în tribune. Sper ca şi contractul meu să se prelungească, iar această echipă să promoveze an de an. În Liga 2 va fi o problemă, trebuie să devenim privaţi, dar eu cred că o să fie foarte bine. Avem un antrenor bun, o structură bună, iar fanii încep să vină. Eu cred că o să jucăm cu 7-10.000 de fani în tribune”, a spus Iulian Miu la Look Sport Live.

VIDEO | Astra - FCSB 3-2 (Alibec 36, Seto 52, Alibec 80 / Ov. Popescu 18, Man 28)

FCSB a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa Astra Giurgiu, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I. FCSB a condus cu 2-0, însă giurgiuvenii au revenit şi au obţinut victoria.

 

Afla mai multe despre: fcsbsteaua bucurestiiulian miu 

viewscnt
Articole similare