Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Isăilă: ”Avem multe probleme din punct de vedere administrativ”. Despre venirea lui Rădoi la U21: ”Nu poate aduce decât plus de valoare”

Isăilă: ”Avem multe probleme din punct de vedere administrativ”. Despre venirea lui Rădoi la U21: ”Nu poate aduce decât plus de valoare”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de tineret a României s-a reunit în vederea disputării meciurilor amicale cu Anglia U21 şi echipa U23 a celor de la Wolverhampton.

Naţionala U21 întâmpină probleme administrative, pe care Isăilă speră să le depăşească cât mai rapid. 

”Avem multe probleme din punct de vedere administrativ. Vedeţi şi dumneavoastră ce probleme pune vremea, jucătorii vin cu probleme, în etape, avioane, întârzieri. Trebuie să ne adaptăm, să mergem acolo să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat pozitiv.

Nu trebuie să ne sperie, pentru că noi avem drumul nostru, planul nostru. Suntem pe un drum bun, am obţinut rezultate foarte bune până acum, care ne obligă şi sper să continuăm pe aceeaşi linie. Asta e pretenţia mea, asta le-am cerut şi jucătorilor, să nu se muţumească cu puţin, să îşi dorească din ce în ce mai mult, pentru că avem calitate. 

Sunt foarte mulţi jucători care au făcut pasul la prima reprezentativă şi pe viitor îmi doresc pentru ei cât mai mulţi să meargă, să se impună şi să joace acolo”, a declarat antrenorul naţionalei de tineret.

Isăilă este convins că venirea lui Rădoi în staff-ul naţionalei U21 este un mare avantaj, fostul fundaş al Stelei reprezentând un exemplu demn de urmat pentru tinerii fotbalişti. ”Orice om de fotbal cu experienţă, care ştie ce înseamnă bucătăria internă a naţionalei, e binevenit. Nu poate aduce decât plus de valoare, e exemplu pentru toţi jucătorii tineri şi e o onoare pentru ei să îl aibe prin preajmă”, a mai spus Daniel Isăilă.

Afla mai multe despre: echipa nationalanationala romanieiromania u 21,  

viewscnt
Articole similare