Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îşi face echipă de fotbal? :) Cristiano Ronaldo a anunţat că va mai avea doi copii

Îşi face echipă de fotbal? :) Cristiano Ronaldo a anunţat că va mai avea doi copii

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Starul portughez Cristiano Ronaldo a anunţat, joi, în social media, că iubita sa, Georgina Rodriguez, este însărcinată şi va naşte gemeni.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017.

“Încântat să anunţ că aşteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire – abia aşteptăm să vă întâlnim”, a scris Ronaldo, pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr. (născut în iunie 2010) şi gemenii Eva şi Mateo (patru luni şi jumătate), născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Bruno Fernandes a explicat de ce nu se ”înţelege” cu Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo şi Bruno Fernandes au devenit colegi şi la echipa de club, după ce fostul jucător de la Juventus s-a transferat la United.

Cei doi comunică bine pe teren, dar uneori, nu se înţeleg din cauza dialectului pe care îl foloseşte fotbalistul cu 5 Baloane de Aur, care s-a născut în Funchal, acesta fiind cel mai mare oraş al insulei Madeira. 

Fernandes a dezvăluit acest lucru chiar în cadrul unui vlog realizat împreună cu Jesse Lingard. Într-un moment din vlog, portughezului îi era greu să înţeleagă ce i se spunea, deoarece fotbalistul născut în Manchester vorbeşte cu accent de mancunian. Apoi, Bruno a explicat că i se întâmplă un lucru asemănător şi cu Ronaldo. 

”Dacă îl întrebi pe el, îţi va spune că eu şi Diogo vorbim altă limbă!”

”Îmi place cum vorbeşti tu, pentru că în Portugalia se întâmplă fix acelaşi lucru. Există unele cuvinte în portugheză, încât dacă îl întrebi pe Cristiano, îţi va spune că eu şi Diogo vorbim altă limbă, deşi toţi trei suntem din aceeaşi ţară.

Cristiano vorbeşte cu unul dintre cele mai nasoale dialecte din limba portugheză. Ronaldo şi accentul lui de Madeira... Dumnezeule, jur că portughezii habar nu au ce vorbesc oamenii de pe insula asta”, a spus Bruno Fernandes.

Afla mai multe despre: ronaldo-georgina rodriguez-united 

viewscnt
Articole similare