Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îşi freacă mâinile de bucurie! Reacţia presei din Germania după aflarea grupei pentru Cupa Mondială 2022 cu România: "E grupa fericirii, mult noroc"

Îşi freacă mâinile de bucurie! Reacţia presei din Germania după aflarea grupei pentru Cupa Mondială 2022 cu România: "E grupa fericirii, mult noroc"galerie foto
Comentarii

Publicaţia germană Bild crede că Die Mannschaft va avea o misiune uşoară în Grupa J, din care face parte şi România, în drumul spre Cupa Mondială din 2022.

Reacţia presei din Germania despre Grupa J, din care face parte şi România

România a fost repartizată în Grupa J în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Tricolorii se vor lupta pentru calificarea la turneul final cu Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein. Cum arată grupele din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. 

Bild prevede o misiune uşoară pentru Germania în drumul spre Campionatul Mondial din Qatar. Jurnaliştii au remarcat că Henrikh Mkhitaryan, fostul fotbalist de la Borussia Dortmund, se va confrunta cu Die Mannschaft:

"Grupa J, cea a fericirii. Germania a avut mult noroc la tragerea la sorţi, după ce şi-a aflat adversarele. Oponenţii din 2021 sunt România, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia (unde joacă fostul star de la Borussia Dortmund, Henrikh Mkhitaryan) şi Liechtenstein", a notat Bild. 

Afla mai multe despre: germaniaechipa nationalacampionatul mondial 2022romania grupa cupa mondiala 2022 

viewscnt
Articole similare