Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îşi ia la revedere Bălgrădean de la postul de titular? „Probabil la prima greşeală va fi schimbat cu Arlauskis”

Îşi ia la revedere Bălgrădean de la postul de titular? „Probabil la prima greşeală va fi schimbat cu Arlauskis”

Superliga

Comentarii

Giedrius Arlauskis (33 de ani) a revenit în Gruia şi vrea să cucerească un nou titlu alături de CFR Cluj.

Portarul, însă îi va face concurenţă şi zile grele lui Cristi Bălgrădean (32 de ani), actualul portar.

Cristi Dulca, selecţionerul naţionalei de fotbal feminin, a vorbit despre cei doi portari şi a mărturisit că Edi Iordănescu, antrenorul CFR-ului, îl va schimba pe Bălgrădean la prima greşeală.
Nu ştiu dacă Bălgrădean va trece rezervă după venirea lui Arlauskis. Cred că şi-a câştigat rolul de titular cu evoluţiile de până acum. Probabil la prima greşeală va fi schimbat. Eu cred că aşa va discuta Edi cu ei. De ce să îl scoţi pe Bălgrădean? Ce îi spui? Eu cred că Bălgrădean va rămâne. Când îi va veni rândul lui Arlauskis, va apăra”, a spus Dulca, la Look Sport.

ARLAUSKIS, ATAŞAT DE ROMÂNIA

 În Gruia, Arlauskis a cunoscut cea mai frumoasă perioadă din cariera sa. A câştigat nu mai puţin de trei titluri de campion al României şi o Supercupă. De asemenea, a reuşit să meargă alături de CFR Cluj în primăvara Europa League, de unde campioana României a fost eliminată cu greu de FC Sevilla, care avea să câştige trofeul. De altfel, România este ţara în care Arlauskis s-a simţit cel mai bine şi a dat cel mai bun randamanet. În total, a luat cinci campionate în Liga 1, celelalte două fiind câştigate cu Unirea Urziceni şi FCSB.

Afla mai multe despre: cfr clujcristi balgradeangiedrius arlauskis 

viewscnt
Articole similare