Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îşi permit transferul lui Budescu, de la FCSB! Patronii clubului din România, mutare surprinzătoare? Anunţ despre salariu

Îşi permit transferul lui Budescu, de la FCSB! Patronii clubului din România, mutare surprinzătoare? Anunţ despre salariu

FCSB

Comentarii

Cluburi din România stau la pândă, pentru a-l aduce pe Constantin Budescu (32 de ani). Petrolul Ploieşti, primul club din cariera fotbalistului, s-a arătat interesat să-l aducă, iar acum Hermannstadt şi-a manifestat dorinţa de a-l avea în lot, prin vocea preşedintelui Dani Coman.

Constantin Budescu, la Hermannstadt? "Patronii îi plătesc salariul"

Deşi finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că nu renunţă la Constantin Budescu în acest moment, omul de afaceri "l-a zdruncinat", în urmă cu câteva săptămâni, din cauza execuţiilor care nu au fost pe placul său. Totuşi, managerul general Mihai Stoica a insistat că Budescu are o relaţie specială cu cei de la FCSB. 

În vară, Gigi Becali nu a exclus posibilitatea de a se despărţi de "magicianul" de la mijlocul terenului, pentru a mai reduce din bugetul salarial. 

Hermannstadt e clubul care s-a arătat interesat pentru a-l aduce pe Constantin Budescu. Sibienii au şanse mari de a promova în Liga 1, după retrogradarea din sezonul trecut, şi caută jucători cu care să se întărească. 

Preşedintele lui Hermannstadt, Dani Coman, a recunoscut că patronii i-ar putea plăti salariul, chiar şi cu bugetul făcut pentru Liga 2. 

„(n.r. dacă Hermannstadt l-ar vrea pe Budescu odată cu promovarea în Liga 1) Hermannstadt ar putea să şi-l permită pe Budescu şi în Liga a 2-a. La cum îi cunosc eu pe patronii de aici, ar putea să îi plătească salariul lui Budescu şi acum", a declarat Dani Coman pentru Realitatea Sportivă.

Singurul impediment ar putea fi dorinţa mijlocaşului de la FCSB de a ajunge în Liga 2. 

"Problema este dacă ar veni jucătorul la noi. Eu cred că nu. Budescu nu va duce lipsă de oferte până se va lăsa de fotbal, asta e clar!”, a adăugat Dani Coman. 

Constantin Budescu nu a mai avut acelaşi randament la FCSB ca în trecut. El a jucat considerabil mai puţin, atât cu Edward Iordănescu, dar şi cu Toni Petrea, şi a strâns doar nouă meciuri, un gol şi o pasă de gol. 

Iar mingea e în terenul lui Constantin Budescu, în privinţa relaţiei cu FCSB. Pentru Telekom Sport, Mihai Stoica a recunoscut că Gigi Becali nu-l poate da afară, dar fotbalistul poate pleca oricând doreşte. 

 

Afla mai multe despre: constantin budescufcsbhermannstadtconstantin budescu transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare