Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îşi permite Sepsi antrenori precum Boloni&Gâlcă? Răspunsul clubului + Când vor anunţa noul tehnician EXCLUSIV

Îşi permite Sepsi antrenori precum Boloni&Gâlcă? Răspunsul clubului + Când vor anunţa noul tehnician EXCLUSIV
Comentarii

Cornel Şfaiţer, preşedintele lui Sepsi, a dat detalii despre cum decurg căutările pentru noul antrenor!

Îşi permite Sepsi antrenori precum Boloni&Gâlcă? Răspunsul clubului + Când vor anunţa noul tehnician EXCLUSIV

Sepsi l-a demis pe Leo Grozavu, după startul foarte modest de sezon. Acum, echipa îşi caută antrenor. Pe lista lui Sepsi se află nume sonore precum: Lazslo Boloni sau Costel Gâlcă!

După despărţirea de clubul danez, la finalul ultimului sezon, Gâlcă a rămas liber de contract şi ar putea fi tentat să revină în Liga 1. În timp ce, Boloni ar putea bifa prima sa aventură ca antrenor în fotbalul românesc.

Cornel Şfaiţer, preşedintele lui Sepsi, a oferit, în exclusivitate, pentru Telekom Sport informaţii despre termenul limită până când se va lua o decizie în legătură cu banca tehnică a echipei.

”Am făcut şi o listă mai lungă şi una mai scurtă. Nu am luat o decizie finală. E şi pauza şi echipa are nevoie de un nou antrenor. 

Vă daţi seama că am avut o listă mult mai lungă şi tot discutăm. Aseară am stat cu Attila şi Diozsegi. Până miercuri vrem să luăm o decizie.

Boloni este un antrenor foaete mare a fotbalului românesc, care a antrenat la echipe foarte mari. S-a tot vehiculat că vine în Liga I. Dar momentan sunt doar discuţii.

Gâlca nu a ajuns la CFR probabil din cauza contractului... E clar.. nici clubul Sepsi nu îşi permite nu ştiu ce clauze. 

Costel este un antrenor care a câştigat trofee în România. Ar fi important să continuăm munca depusă de Grozavu, a fost o muncă bună zic eu. N-am câştigat trofee, dar am făcut paşi foarte buni. Am arătat bine şi am făcut figură frumoasă.

Eu cred că jucătorii pe care îi avem se pliază la stilul de joc a lui Gâlcă. Nu dorim să facem mare modificări în lot. Am încercat tot timpul să avem un lot la nivelul Ligii I.

E greu pentru calificarea în play-off. În momentul acesta suntem undeva 50-50. Va fi o luptă până în ultima etapă. E fotbal se poate întâmpla orice. 

E clar că ne dorim pe viitor să obţinem mai mult. Ne-am făcut altfel temele în vară, dar nu ne-a ieşit. Nu tot timpul calculele pe care le faci îţi ies.

A fost greu să ne despărţim de Leo Grozavu. A fost o perioadă bună cu el la Sepsi, dar niciodată nu ştii ce îţi rezervă viitorul. Leo a demonstrat în ultimul sezon la Sepsi că este un antrenor care lucrează foarte mult!

Acum trebuie să ne mişcăm repede. La meciul următor vom debuta pe noul stadion. O arenă frumoasă şi trebuie să producem un fotbal frumos!”, a declarat Cornel Şfaiter, pentru Telekom Sport.

Sepsi este pe locul 10 în clasament, cu 12 puncte. Liderul clasamentului este CFR Cluj, cu 27 de puncte. 

Laszlo Dioszegi nu i-a venit să creadă ce a spus portarul Rapidului despre fanii lui Sepsi: ”E o minciună ordinară!”

Afla mai multe despre: sepsibolonigalca 

viewscnt
Articole similare