Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îşi tapeta pereţii cu Rapid”. Cum îşi transforma Săpunaru camera de la naţională: ”Era înnebunit” | EXCLUSIV

”Îşi tapeta pereţii cu Rapid”. Cum îşi transforma Săpunaru camera de la naţională: ”Era înnebunit” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru (40 de ani) a scris istorie în tricoul Rapidului.

Piţurcă, dezvăluiri despre Cristi Săpunaru

Cristi Săpunaru a debutat la naţionala României în mai 2008, la un amical cu Muntenegru (4-0), chiar sub comanda lui Victor Piţurcă. 

Victor Piţurcă a vorbit la superlativ despre căpitanul Rapidului şi a dezvăluit cum îşi ”transforma” camera de la naţională. 

”Chiar şi glumeam cu el, ca el era mort cu Rapid. Avea plină camera când venea la naţională cu steagurile Rapidului. (n.r. în cantonament îşi tapeta peretii cu Rapidul?) Daaaa, avea imnul Rapidului.

Nu mai ţin minte cu cine stătea în cameră, dar era innebunit cu Rapidul. (n.r. v-a şocat?) Nuu, mi-a plăcut foarte mult, dacă un om iubeşte un club foarte bine şi uite şi lui i se datorează saltul Rapidului”, a dezvăluit Victor Piţurcă. 

  • 36 de meciuri a strâns Săpunaru la echipa naţională

FC Porto l-a cumpărat pe Săpunaru de la Rapid în 2008, în schimbul a 5 milioane de euro. Ulterior, portughezii l-au împrumutat la Rapid pentru o jumătate de an, iar după ce s-a întors, fundaşul român a mai petrecut doi ani la Porto, iar pe urmă şi-a trecut în CV echipe precum Real Zaragoza, Elche, Rapid, Pandurii, Astra, Kayserispor, Denizlispor, din nou Kayserispor, din nou Rapid.

  • Săpunaru a câştigat 8 trofee alături de FC Porto, printre care 3 campionate (2009, 2011, 2012) şi Europa League în 2011.

De ce nu a mai fost convocat Săpunaru la naţională:

”Eu aveam încredere în el şi mizam pe el, dar aşa a fost să fie. Au fost anumite motive, ţin minte că la meciul cu Franţa, în 2011 s-a accidentat la încâlzire. El se pregătea profesionist. Săpunaru era mort cu Rapid, avea în camera toate steagurile etc.

S-a întâmplat doar o chestie la sfârşitul campionatului aveam 2 meciuri de verificare şi el m-a sunat că şi-a luat bilete de vacanţă şi că nu poate să vină. Şi i-am zis bă nu se poate, nu accept aşa ceva. De atunci am încheiat-o cu el, ăsta a fost motivul”, a povestit Victor Piţurcă.

Primul mandat de selecţioner al României al lui Victor Piţurcă s-a consumat între 1998 şi 1999, după 2 ani petrecuţi la naţionala U21. Al doilea a fost cel mai lung, între 2004 şi 2009. După 2 ani a revenit şi a stat până în 2014.

Afla mai multe despre: cristi săpunarurapidvictor piţurcă 

viewscnt
Articole similare