Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ISIS nu se opreşte! Preşedintele Federaţiei franceze atenţionează cu privire la ameninţările la adresa selecţionerului Didier Deschamps

ISIS nu se opreşte! Preşedintele Federaţiei franceze atenţionează cu privire la ameninţările la adresa selecţionerului Didier Deschampsgalerie foto
Comentarii

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), Noel Le Graet, s-a referit marţi la ameninţările la adresa selecţionerului Didier Deschamps făcute într-un montaj difuzat de o platformă media susţinătoare a grupării teroriste Stat Islamic.

"Ministrul francez de interne, Gerard Collomb, este implicat direct în acest caz şi prin urmare nu pot oferi informaţii. În orice caz, suntem foarte atenţi la ceea ce a apărut. Ministerul şi-a fixat ca prioritate analizarea acestei situaţii", a spus Le Graet, într-o conferinţă de presă în care a anunţat prelungirea contractului pentru Deschamps până în 2020.

Didier Deschamps, selecţionerul naţionalei de fotbal a Franţei, a fost numit "inamic al lui Allah" într-un film de propagandă al grupării Stat Islamic, care îndeamnă la atacuri teroriste la CM 2018 din Rusia.

Pe imaginile difuzate de Wafa Media Foundation (WMF), o platformă media susţinătoare a grupării teroriste Stat Islamic, Deschamps apare îmbrăcat în uniformă de condamnat, în timp ce un individ mascat ţine un pistol îndreptat spre el.

"Vom continua să vă terorizăm şi să vă distrugem vieţile", este scris sub fotografia antrenorului Franţei, în timp ce un alt mesaj îndeamnă la atacuri gen "lup singuratic" anul viitor, în Rusia.

Afla mai multe despre: frantaisisproblemeamenintatiscandaldeclaratiinoel le graetstat islamic 

viewscnt
Articole similare