Experiențe împreună.
You are here:

Islanda - România | Cum arată echipa ideală a lui Mirel Rădoi pentru meciul decisiv: "E sistemul despre care credem că le poate pune probleme"

Islanda - România | Cum arată echipa ideală a lui Mirel Rădoi pentru meciul decisiv: "E sistemul despre care credem că le poate pune probleme"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi a gândit cum ar putea arăta naţionala României în meciul cu Islanda, care contează pentru calificarea la EURO 2020.

Mirel Rădoi are câteva certitudini în echipa de start pentru meciul cu Islanda. Selecţionerul a recunoscut că şi-ar dori să-l convingă şi pe Radu Ştefan, dar rămâne de văzut dacă îşi va putea îndeplini dorinţa. 

România (4-2-3-1): Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Radu Ştefan, Toşca/Bancu - Cicâldău, Răzvan Marin - Dennis Man/Dorin Rotariu, Stanciu/Nistor/Budescu/Ianis Hagi, Mitriţă/Florinel Coman - Alibec/Puşcaş/Keşeru, Fl. Andone. 

  • "E sistemul despre care credem că îi poate face probleme Islandei. Mijlocaşul ofensiv ne gândim că îi poate face probleme Islandei, pentru că ei joacă 4-4-2 şi acel fotbalist trebuie să dezechilibreze adversarul", a declarat selecţionerul României în cadrul emisiunii "Marius Tucă Show".  

Meciurile din semifinalele play-off-ului se vor disputa pe 26 martie, atunci când România se va deplasa în Islanda. Finala, care se va disputa în Ungaria sau Bulgaria, va avea loc pe 31 martie. Turneul final al Campionatului European este programat în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe