Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Islanda - România | Naţionala a aterizat pe pământ islandez, dar se supune măsurilor stricte: "Intrăm într-o carantină specială" FOTO

Islanda - România | Naţionala a aterizat pe pământ islandez, dar se supune măsurilor stricte: "Intrăm într-o carantină specială" FOTO
Comentarii

Delegaţia României a ajuns în Islanda, marţi seara, şi se pregăteşte de semifinala barajului pentru EURO 2020 cu naţionala nordică.

Islanda - România, joi, de la 21:45, pe Telekomsport.ro

Tricolorii se vor supune măsurilor stricte din Islanda, cauzate de pandemia de COVID-19. Naţionala se îndreaptă spre hotelul la care va fi cazată în Reykjavik.

Acolo, tricolorii vor sta într-un cantonament special şi nu vor avea voie să părăsească hotelul:

"După un zbor de 5 ore, delegaţia României a aterizat la Keflavik în Islanda. Urmează un drum de 40 de kilometri până la Grand Hotel Reykjavik, cantonamentul-carantină al tricolorilor. Asta pentru că, potrivit legislaţiei islandeze, intrăm într-o carantină specială. Vom putea ieşi din hotel doar pentru antrenamentul oficial de mâine şi meciul de marţi!", a transmis FRF. 

Tricolorii vor fi testaţi pentru COVID-19 de guvernul islandez, iar rezultatele vor fi prelucrate de un laborator neacreditat UEFA, ceea ce a produs nemulţumire la FRF. 

Afla mai multe despre: islanda romaniaromaniasosire romania in islanda 

viewscnt
Articole similare