Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Islanders i-au învins pe Rangers cu 3-0 şi au câştigat toate meciurile directe din acest sezon regulat al NHL

Islanders i-au învins pe Rangers cu 3-0 şi au câştigat toate meciurile directe din acest sezon regulat al NHL

NHL

Comentarii

Bătălia New York-ului, episodul 3, s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor şi s-a încheiat cu un rezultat previzibil. În direct la Telekom Sport, Islanders i-au învins pe Rangers cu 3-0 şi au câştigat toate meciurile directe din acest sezon regulat al NHL. În urma victoriei, gazdele s-au apropiat la un singur punct de locul 8, în clasamentul conferinţei de Est, ultima poziţie care asigură calificarea în playoff.

New York Rangers nu câştigaseră niciodată la Barclays Center, de când rivalii de la Islanders s-au mutat în Brooklyn. 5 înfrângeri din 5 partide, şi asta în ciuda faptului că au trimis 50 de şuturi pe poarta lui Jaroslav Halak. Slovacul de 32 de ani a fost de nedepăşit, şi-a frustrat la maximum adversarii şi a înregistrat primul shutout al sezonului şi al 42-lea al carierei sale. Islanders au marcat câte un gol pe repriză, iar prima reuşită, a lui Josh Bailey, în superioritate numerică, a fost una de generic, la vinclul porţii lui “King Henrik” Lundqvist. După Halak, cel mai bun om al meciului a fost Matthew Barzal, care a pasat decisiv la toate golurile echipei sale şi a ajuns la 62 de puncte, cu care conduce în clasamentul debutanţilor din acest sezon.

Islanders câştigă al 3-lea meci consecutiv în faţa rivalilor din New York şi ajung la 62 de puncte în lupta pentru playoff, imediat în urma lui Carolina Hurricanes, cu care au meci direct în această noapte. Săptămâna viitoare, Telekom Sport va deschide seria transmisiunilor în direct din NHL marţi noaptea, de la ora 02:00, cu bătălia dintre liderii celor două divizii ale conferinţei de Est, Washington Capitals – Tampa Bay Lightning.

Afla mai multe despre: nhlny islandersny rangers,  

viewscnt
Articole similare