Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Isterie în Italia în privinţa transferului lui Lionel Messi! Imaginea publicată de jurnaliştii italieni: mutarea poate ajunge la 350 de milioane de euro

Isterie în Italia în privinţa transferului lui Lionel Messi! Imaginea publicată de jurnaliştii italieni: mutarea poate ajunge la 350 de milioane de eurogalerie foto
Comentarii

Viitorul lui Lionel Messi e dezbătut în presa din străinătate, iar italienii de la Tuttosport au susţinut că Inter şi Juventus îl pot convinge pe argentinian să semneze.

"Visul lui Inter şi Juve"

Jurnaliştii italieni de la Tuttosport au publicat o imagine, alături de textul "Visul lui Inter şi Juve", în care Messi se află în tricoul lui Inter şi Juventus, fiind impulsionaţi de declaraţia fostului consilier al clubului Barcelona, Ariedo Braida, care a susţinut că plecarea starului nu e imposibilă în iunie. În plus, fostul oficial al clubului le-a indicat pe Inter şi Juve ca posibile destinaţii. 

Conform Tuttosport, un posibil transfer al lui Messi în Serie A ar putea ajunge până la suma de 350 de milioane de euro. 

FOTO: Tuttosport

Cad capete la Barcelona?

Potrivit Diario GOL, Lionel Messi a avut o discuţie cu preşedintele Josep Maria Bartomeu şi i-a cerut ca trei oameni cheie din club să fie daţi afară: Eric Abidal, Oscar Grau şi antrenorul Quique Setien. Conflictul cu Abidal este deja bine cunoscut, francezul a ieşit cu declaraţii publice în care i-a acuzat pe jucătorii campioanei Spaniei că nu au "tras" mai mult pentru a îl ţine pe Ernesto Valverde la echipă. 

Messi nu îl consideră pe Oscar Grau persoana potrivită să conducă destinele clubului, iar pe Setien nu îl consideră un antrenor potrivit pentru un club atât de mare. Chiar dacă Messi şi Bartomeu au căzut de acord că nu este momentul ca Abidal să fie dat afară acum, rămâne de văzut ce se vor întâmpla cu ceilalţi doi. Barcelona este pe locul doi în campionat, este eliminată din Cupa Spaniei, iar în optimile de finală UEFA Champions League va juca împotriva lui Napoli. 

 

Afla mai multe despre: lionel messiplecare lionel messitransfer lionel messilionel messi barcelonajuventusinter milano 

viewscnt
Articole similare