Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Isterie în Turcia cu Marius Şumudică! Antrenorul i-a cucerit până şi pe fanii rivalelor şi e cerut la Fenerbahce sau Galatasaray: "E mai bun decât Klopp. Schimbaţi-mi părerea!"

Isterie în Turcia cu Marius Şumudică! Antrenorul i-a cucerit până şi pe fanii rivalelor şi e cerut la Fenerbahce sau Galatasaray: "E mai bun decât Klopp. Schimbaţi-mi părerea!"
Comentarii

Marius Şumudică (49 de ani) e pe val în Turcia după o nouă nouă victorie, contra liderului din Superligă, 3-1 cu Alanyaspor, iar fanii din "Ţara Semilunei" n-au contenit cu laudele la adresa tehnicianului român. Antrenorul e cerut la fani la Fenerbahce sau Galatasaray.

Şumudică face nebunie în Turcia cu o echipă promovată anul trecut în prima ligă. Gaziantep FK e pe trei în clasament după ce a învins liderul, Alanyapsor, cu 3-1. După victoria contra liderului clasamentului din Turcia, fanii turci au luat cu asalt reţelele sociale după succesul de care se bucură Marius Şumudică.

Suporterii îl cer pe antrenorul român la Fenerbahce sau Galatasaray. "Dacă îl avea Fenerbahce pe Şumudică antrenor, aveam cel putin 30-32 de puncte în clasament", a scris un fan de la Fener.

"L-au criticat foarte mult pe acest om, dar cred că tactica lui este una câştigătoare şi este o persoană autoritară. Şumudică ar trebui să vină în fruntea echipei după profesorul Fatih. Tipul ăsta va ajunge foarte sus", au reacţionat şi fanii celor de la Galatasaray. "Şumudică e mai bun decât Jurgen Klopp, încercaţi să-mi schimbaţi părerea!", a mai spus un fan.

Gaziantep FK - Alanyaspor 3-1, în campionatul Turciei

Gaziantep a legat a patra victorie în campionat şi a urcat, provizoriu, pe locul al treilea în prima ligă din Turcia. Echipa antrenată de Marius Şumudică a învins-o duminică pe Alanyaspor, scor 3-1, într-un meci în care Alexandru Maxim a marcat ultimul gol al lui Gaziantep. În urma acestui rezultat, Gaziantep a urcat, provizoriu, pe locul al treilea în campionat, după ce a acumulat 27 de puncte. Echipa lui Şumudică a egalat-o pe Alanyaspor, care e pe locul secund, dar care are un golaveraj mai bun. Doar Besiktas o mai poate da jos de pe podium pe Gaziantep. "Vulturii" vor juca luni.

Afla mai multe despre: marius sumudicaturciagaziantep fkfanigalatasarayfenerbahce 

viewscnt
Articole similare