Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ISTORIC! Gavi este titular în semifinalele Ligii Naţiunilor. Ce record a doborât tânăra speranţă a Barcelonei

ISTORIC! Gavi este titular în semifinalele Ligii Naţiunilor. Ce record a doborât tânăra speranţă a Barcelonei

Fotbal

Comentarii

Gavi, tânărul jucător al Barcelonei, a fost titularizat de Luis Enrique în partida cu Italia.

Noul star al Barcelonei a devenit cel mai tânăr jucător care a evoluat vreodată pentru prima reprezentativă. Gavi este titular în partida din semifinalele UEFA Nations League dintre Spania şi Italia, la vârsta de 17 ani şi 62 de zile.

Născut pe 5 august 2004, mijlocaşul nu a jucat niciodată nici la naţionala U19, nici la naţionala U21 a Spaniei. El a fost promovat la prima echipă a Barcelonei în această vară şi convocat în premieră de Luis Enrique la prima reprezentativă pentru duelul cu Italia.

Gavi a bifat doar 275 de minute în La Liga în actuala stagiune şi a oferit o pasă decisivă. Pe site-ul de specialitate transfermarkt, el nu are cotă de piaţă!

”Eu vă spun ceva. Ştiţi ce e periculos pentru mine? Să rişti cu jucători foarte tineri, despre care crezi că nu au nivelul necesar. Eu îl cunosc de mult timp, iar la cum îl văd, nu am niciun dubiu că poate avea un viitor extraordinar pentru echipa sa de club şi pentru echipa naţională. Poate că este prea devreme, dar vârsta nu mă interesează. Important e cum se adaptează şi cum respectă indicaţiile antrenorului, atitudinea lui. Asta nu ştiu încă despre el, dar îmi place mult ca fotbalist, pentru calitatea lui garantez” a mărturisit Luis Enrique într-o conferinţă de presă, justificând convocarea tânărului jucător al Barcelonei.

Ei sunt cei mai tineri jucători din istoria naţionalei Spaniei

  • Gavi (17 ani şi 62 de zile)
  • Zubieta (17 ani şi 283 de zile)
  • Fati (17 ani şi 308 zile)

Afla mai multe despre: gavibarcelona 

viewscnt
Articole similare