Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ISTORIC! UNIC! FENOMENAL! Rafael Nadal, campion la Roland Garros pentru a 12-a oară

ISTORIC! UNIC! FENOMENAL! Rafael Nadal, campion la Roland Garros pentru a 12-a oară

Tenis

Comentarii

Domnia lui Rafel Nadal la Roland Garros continuă. Spaniolul îşi confirmă încă o dată supranumele de "regele zgurii". Nadal l-a invins în finala de la grand slamul parizian pe Dominic Thiem, scor 6-3, 5-7, 6-1, 6-1 si obţine al 12-lea trofeu la turneul din capitala Frantei.

Tenismenul de 33 de ani are un record incredibil la Roland Garros, cu 93 de victorii şi doar două înfrângeri. Nadal a castigat toate finalele jucate la acest turneu si inregistreaza un record absolut pentru orice turneu. Niciun alt tenismen în istoria tenisului masculin nu s-a impus la aceeaşi competiţie de 12 ori.

Acesta este al 18-lea Grand Slam pentru Rafael Nadal si al 82-lea titlu individual. Spaniolul se apropie la doar doua titluri de mare slem de Roger Federer. Nadal are acum 9-4 in meciurile directe cu Dominic Thiem, unul dintre putinii jucatori care i-a pus probleme spaniolului pe zgura.

Pentru acest trofeu, Nadal va fi rasplatit cu un premiu de 2,3 milioane de euro, in timp ce Thiem ”se va multumi” cu 1,18 milioane de euro.

Afla mai multe despre: rafa nadaldominic thiem 

viewscnt
Articole similare