Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Fulop, motivat să câştige primul trofeu din carieră: "Aşteptăm cu nerăbdare finala. O să facem tot posibilul să luăm Cupa!"

Istvan Fulop, motivat să câştige primul trofeu din carieră: "Aşteptăm cu nerăbdare finala. O să facem tot posibilul să luăm Cupa!"
Comentarii

Istvan Fulop, atacantul echipei Sepsi, a mărturisit că aşteaptă cu nerăbdare finala Cupei României cu FCSB.

"Am intrat motivaţi. La fotbal se poate întâmpla orice, dar am fost motivaţi pe meciul ăsta, dar am zis să jucăm tot ofensiv. Am venit să ne facem jocul nostru.

Aşteptăm cu nerăbdare finala, este al treilea an al lui Sepsi în prima ligă. O să dăm totul pe teren, o să fim motivaţi, o să avem în spatele nostru nişte oameni care ne sprijină şi o să facem tot posibilul să câştigăm Cupa. Se lucrează la asta. Suntem bine, suntem cu banii la zi", a declarat Istvan Fulop, la finalul meciului.

Cu toate acestea, Fulop recunoaşte că la Sepsi există şi tensiuni: "Este tensiune pentru că am greşit două meciuri la rând şi e normal. A fost o altercaţie la masă cu telefonul, a scos Lorand (n.r. fratele său). telefonul, nu a fost nimic ieşit din comun. Suntem fotbalişti profesionişti, ne aşteaptă un meci capital cu Chindia".

Sepsi, adversara FCSB în finala Cupei României, după ce s-a impus şi în returul cu Poli Iaşi: scor 3-0

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi seară, în finala Cupei României, învingând cu scorul de 3-0 (1-0) echipa Poli Iaşi, în deplasare, în manşa secundă a semifinalelor. Sepsi a câştigat şi meciul tur, în urmă cu două săptămâni, scor 5-1.

Joi seară, au marcat Istvan Fulop ’20, Anass Achahbar ’50 ŞI Goran Karanovic ’86.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare