Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Fulop nu uită şi nu iartă: „Să iasă la TV şi să îşi recunoască greşeala”. Avalanşă de critici pentru Răzvan Burleanu | VIDEO

Istvan Fulop nu uită şi nu iartă: „Să iasă la TV şi să îşi recunoască greşeala”. Avalanşă de critici pentru Răzvan Burleanu | VIDEO

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Istvan Fulop a fost marele perdant al lui Sepsi în finala Cupei României. Covăsnenii au pierdut cu FCSB, scor 0-1, dar mijlocaşul în vârstă de 30 de ani nu şi-a putut ajuta colegii.

Leo Grozavu nu a vrut să rişte la finala Cupei României şi nu l-a folosit pe Istvan Fulop. Covăsnenii nu erau siguri dacă mijlocaşul avea drept de joc, iar un răspuns din partea FRF a întârziat să apară. Motivul? Norma prezentă în ROAF era în neconcordanţă cu cea din Regulamentul Disciplinar. Răzvan Burleanu a recunoscut vina Federaţiei şi a dat de înţeles că Sepsi l-ar fi putut folosi pe Istvan Fulop în finala Cupei. Mijlocaşul nu s-a lăsat însă deloc impresionat de scuzele preşedintelui.

„(Pare haos în fotbal în privinţa acestor probleme sanitare, dar e haos şi în regulamente şi tu ai avut de suferit la finala Cupei. Te-a mai consolat gândul că preşedintele şi-a recunoscut vina?)
Păi nu m-a consolat deloc. Trebuia să recunoască înaintea meciului şi să spună că pot să joc.

Chiar înaintea meciului m-am dus la dânsul şi l-am întrebat de ce nu mi-a răspuns două zile şi nici atunci nu a avut răspuns. Chiar şi atunci putea răspundă, măcar să iasă la TV şi să îşi recunoască greşeala, înainte de meci, nu după meci. După meci a fost târziu”, a declarat Istvan Fulop, după FC Voluntari - Sepsi, scor 2-0.

Afla mai multe despre: fulopburleanufrfcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare