Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs, delegat la Damac - Al Hilal! Câţi bani primeşte de la arabi, după ce a distrus meciul CFR - Petrolul

Istvan Kovacs, delegat la Damac - Al Hilal! Câţi bani primeşte de la arabi, după ce a distrus meciul CFR - Petrolul

Fotbal

Comentarii

La câteva zile după ce a făcut praf meciul CFR Cluj - Petrolul 1-0, unde nu a acordat două lovituri de la 11 metri pentru ploieşteni, centralul Istvan Kovacs a fost ”recompensat” cu un meci din Arabia Saudită.

La trei zile distanţă de la meciul CFR - Petrolul, Istvan Kovacs a mers în Arabia Saudită să-i arbitreze pe Cosmin Contra şi Nicolae Stanciu, împotriva starurilor de la Al Hilal: Bono, Koulibaly, Milinkovic-Savic, Malcom, Neymar sau Mitrovic.

Istvan Kovacs, delegat la Damac - Al Hilal

Potrivit informaţiilor oferite de gsp.ro, Istvan Kovacs va fi recompensat cu 5.000 de euro pentru prezenţa la meciul dintre Damac şi Al Hilal. Oare îi mai pare rău de cele întâmplate la Cluj?

Istvan Kovacs le-a purtat noroc românilor, în special lui Nicolae Stanciu, care a marcat un super gol din lovitură liberă, în poarta marocanului Bono.

Discuţia dintre centralul Istvan Kovacs şi arbitrul VAR, Horia Mladenovici

Istvan Kovacs a fost acuzat că a refuzat intenţionat să acorde cea de-a doua lovitură de la 11 metri, după ce în spaţiul media a ajuns fragmentul în care Istvan Kovacs vorbeşte cu cei din camera VAR.

Imaginile nu au avut sunet, însă au existat voci care au susţinut că au citit pe buze refuzul lui Istvan Kovacs de a acorda 11 metri pentru Petrolul, pe modelul: ”Poate dai tu, eu nu dau”. 

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să facă publică discuţia lui Kovacs şi Mladinovic, din camera VAR, pentru a exclude definitiv acest scenariu.

Istvan Kovacs: Dar fault ai verificat? (n.r. - în careul lui CFR Cluj, la penalty-ul solicitat de Petrolul).
VAR: Am verificat. În partea cealaltă am verificat şi un posibil henţ, şi un posibil fault.
Istvan Kovacs: Ok, pot să reiau jocul?
VAR: Poţi să reiei jocul, da, da. 

Afla mai multe despre: istvan kovacsdamac- al hilalarabia saudita 

viewscnt
Articole similare