Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs s-a destăinuit apropiaţilor după episodul "Coman". "Am preferat să fac aşa decât să-l dau afară"

Istvan Kovacs s-a destăinuit apropiaţilor după episodul "Coman". "Am preferat să fac aşa decât să-l dau afară"

Fotbal

Comentarii

În minutul 9 al partidei dintre "U" Craiova şi FCSB, disputată duminică seară, pe "Ion Oblemenco", scor final 0-1, a avut loc o întâmplare bizară. Florinel Coman a căzut în careu, însă centralul Istvan Kovacs i-a arătat cartonaşul galben pentru simulare. Dialogul celor doi a fost unul inedit.

Nemulţumit de faptul că a primit galben, Florin Coman a mers glonţ la arbitru şi l-a întrebat de ce i-a dat galben, dacă aceea a fost o simulare. Nervos şi iritat de tupeul lui "Mbappe" Coman, Istvan Kovacs nu i s-a adresat tocmai academic, cu un scurt "Dispari!". După meci, arbitrul Istvan Kovacs şi-a recunoscut vina apropiaţilor, însă consideră că în unele situaţii, jucătorii sunt cei care stârnesc astfel de reacţii. Mai ales Florinel Coman, un jucător care este pus pe harţă cu arbitrii foarte des.

"Chiar îmi pare rău de cele spuse. Aşa e, am spus 'dispari!', 'dispari!', se citeşte pe buzele mele, e prima dată când se întâmplă asta, dar am preferat să fac aşa decât să-l dau afară pentru ceea ce mi-a spus el. Decât să stric spectacolul sportiv...nu a fost cel mai elegant mod de a discuta cu jucătorul, însă, la fiecare meci, aşa procedează, vorbeşte urât şi atunci, nu neapărat că am o istorie cu el, dar nu discută respectuos cu niciun arbitru. Într-adevăr e greşeala mea că m-am exprimat astfel. Regret, dar sunt om, am greşit, nu mai pot să întorc nimic", a spus arbitrul Istvan Kovacs într-o convorbire cu apropiaţii săi, conform Prosport.

Ce l-a deranjat pe Istvan Kovacs la Florinel Coman

Pe Istvan Kovacs l-a supărat tupeul lui Florinel Coman, dar şi modul în care acesta l-a tras la răspundere pentru decizila luată.

"El m-a luat aşa direct: Ştii tu ce e ăla penalty, bă? Ştii tu ce e aia simulare, bă?' Aşa a început, a zis de două ori. Apoi a venit la mine, se vede pe imagine, şi când am avut contact vizual cu el, deja atunci s-a potolit şi vorbea frumos, dar deja de două ori mă provocase...", a mai spus Kovacs în discuţia purtată cu prietenii săi, conform aceleiaşi surse.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare