Experiențe împreună.
You are here:

Istvan Kovacs, scandal uriaş în Arabia Saudită! "Cel mai mare furt". L-a eliminat pe Banega şi a declanşat revolta VIDEO

Istvan Kovacs, scandal uriaş în Arabia Saudită! "Cel mai mare furt". L-a eliminat pe Banega şi a declanşat revolta VIDEO
Comentarii

Istvan Kovacs a fost delegat la derby-ul Arabiei Saudite dintre Al Hilal şi Al Shabab. Pentru centralul român, meciul s-a terminat cu scandal şi jigniri aduse de soţia şi fiul lui Ever Banega, pe care l-a eliminat în prima repriză.

Istvan Kovacs, atacat de familia lui Banega

Vineri, Istvan Kovacs a condus de la centru partida Al-Shabab – Al-Hilal, în Arabia Saudită. Acesta a fost ajutat de Vasile Marinescu şi de Ovidiu Artene. Meciul le-a pus faţă în faţă pe primele două echipe clasate. Cu cinci etape înainte de final, cele două formaţii se aflau la egalitate de puncte, 48.

Campioana Al Hilal s-a impus cu un 5-1 zdrobitor, în deplasare, şi s-a distanţat la trei puncte de adversara sa directă. Doar că fanii şi membri din familia lui Ever Banega s-au răzbunat pe Istvan Kovacs. 

În minutul 45+1, fotbalistul argentinian trecut şi pe la Sevilla a primit al doilea cartonaş galben din partea arbitrului român. Ever Banega a protestat, a ieşit de pe teren iar criticile au apărut pe reţelele de socializare 

"El Shabab - Al Hilal, cel mai mare furt care a avut loc în sezonul 2020-2021 în campionatul Arabiei Saudite", a scris soţia lui Banega, care a adăugat că Al Hilal îi cumpără pe arbitri, conform Goal.com. Un mesaj asemănător a avut şi fiul fotbalistului. De asemenea, sursa citată a notat că românul a avut parte de jigniri şi critici inclusiv din partea fanilor, care nu au înţeles eliminarea mijlocaşului lui Al Shabab. 

În schimb, Istvan Kovacs a fost apărat de un expert. Arbitrul egiptean Mohamed Risha, specialistul publicaţiei Saudi Al-Riyadiah, a susţinut că eliminarea fotbalistului a fost corectă, din cauza comportamentului nepotrivit. 

În această etapă, cei mai buni centrali români, Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan, au fost delegaţi, împreună cu birgăzile lor, la meciuri în străinătate, pentru o mai bună pregătire pentru EURO 2020. Cei doi centrali au beneficiat de sistemul VAR. 

 

 

viewscnt
Articole similare
Cum s-au cunoscut Simona Halep și Toni Iuruc. Dezvăluiri de senzație despre începutul...