Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italia joacă în meciul de deschidere al Euro 2020. Mancini recunoaşte: “Avem un mic avantaj prin faptul că jucăm acasă”. Ce spune despre naţionala României

Italia joacă în meciul de deschidere al Euro 2020. Mancini recunoaşte: “Avem un mic avantaj prin faptul că jucăm acasă”. Ce spune despre naţionala României

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa Italiei va întâlni selecţionata Turciei în meciul de deschidere al ediţiei de anul viitor a Campionatului European, s-a stability în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Bucureşti.

Reprezentativa Italiei va întâlni selecţionata Turciei în meciul de deschidere al ediţiei de anul viitor a Campionatului European, s-a stability în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Bucureşti. Partida se va disputa în data de 12 iunie, la Roma.

Naţionala Italiei va juca în grupa A a competiţiei, cu Ţara Galilor, Turcia şi Elveţia.

“Avem un mic avantaj prin faptul că jucăm acasă. Poate unii ne vor considera favoriţi, dar trebuie să confirmăm totul pe teren, ca de fiecare dată. Ţara Galilor are jucători buni, majoritatea care joacă în Premier League. Este o echipă solidă şi greu de învins. La turneul final toate echipele sunt competitive. Cred că este o grupă foarte echilibrată”, a declarat selecţionerul Italiei, Roberto Mancini.

Selecţionerul Italiei a vorbit şi despre şansele României de a ajunge la turneul final: ”Sper ca România să joace în acest turneu final. Are o şansă” a mărturisit Roberto Mancini.

Afla mai multe despre: roberto mancini 

viewscnt
Articole similare