Experiențe împreună.
You are here:

Italienii anunţă când se reia Liga Campionilor şi ce meciuri sunt programate primele

Italienii anunţă când se reia Liga Campionilor şi ce meciuri sunt programate primele
Comentarii

Liga Campionilor, întreruptă în martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua la 7 august, cu meciurile Juventus - Olympique Lyon (0-1, în tur) şi Manchester City - Real Madrid (2-1), din manşa a doua a optimilor de finală, informează SkySports Italia.

Cea mai importantă competiţie intercluburi de fotbal din Europa, Liga Campionilor, ar urma să se reia pe 7 august, conform presei din Italia. Primele meciuri care se vor desfăşura sunt Juventus Torino  - Olympique Lyon (0-1, în tur) şi Manchester City - Real Madrid (2-1, în tur). 

La 8 august, se vor disputa partidele Bayern Munchen - Chelsea (3-0) şi FC Barcelona - Napoli (1-1), din aceeaşi fază a competiţiei. Partidele din sferturi se vor juca la 11-12 august, turul, şi 14-15 august, returul.

Semifinalele vor avea loc în 18-19 august şi 21-22 august. Finala este programată la 29 august, pe Stadionul Ataturk din Istanbul.

Ediţia 2020/2021 a fazei grupelor Ligii Campionilor va începe în luna octombrie.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe