Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii anunţă: “Transferul lui Ianis Hagi la Lazio se află pe ultima sută de metri”. Suma vehiculată în cazul mutării

Italienii anunţă: “Transferul lui Ianis Hagi la Lazio se află pe ultima sută de metri”. Suma vehiculată în cazul mutării

Stranieri

Comentarii

Lazio a intrat în cursa pentru transferul lui Ianis Hagi. Rangers are prima şansă, întrucât a păstrat o clauză de cumpărare definitivă, în valoare de 5 milioane de euro.

Totuşi, italienii au intrat în licitaţia pentru Ianis Hagi şi au propus 6 milioane de euro către Genk, pentru transferul definitiv al românului: ”Transferul lui Ianis Hagi la Lazio se află pe ultima sută de metri!”, au anunţat italienii de la Euro Calciomercato.

Lazio, club interesat de Ianis Hagi de la începutul lunii martie, este marea surpriză a acestei ediţii din Serie A, campionat care, în prezent, este suspendat din cauza pandemiei de COVID-19, aşa cum sunt majoritatea campionatelor lumii. După 26 de etape, Lazio are 62 de puncte şi se află pe locul al doilea în ierarhia din Serie A, la doar o lungime de liderul Juventus Torino.

  • 5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform Transfemarkt.de
  • 372 de milioane de euro valorează lotul lui Lazio

 

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi laziotransfer ianis hagi 

viewscnt
Articole similare