Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii au uitat de Ionuţ Radu. Inter s-ar fi înţeles cu încă un portar de top

Italienii au uitat de Ionuţ Radu. Inter s-ar fi înţeles cu încă un portar de top

Serie A

Comentarii

Ionuţ Radu (24 de ani) îşi tot aşteaptă rândul la Inter, însă lucrurile nu decurg în favorea internaţionalului român.

Italienii au şi uitat de Ionuţ Radu. Inter s-ar fi înţeles cu încă un portar de top

Conform jurnalistului Nabil Djellit, Inter a început deja negocierile cu Andre Onana, portarul celor de la Ajax. Radu este rezerva lui Samir Handanovic, unul dintre cei mai buni din lume pe postul său.

Dacă ar ajunge Onana în Peninsulă, lucrurile nu ar arătă tocmai bine pentru Radu, care ar fi abia al 3-a variantă la Inter!

În acest moment, Onana este suspendat până în noiembrie, după ce a primit o sancţiune din partea UEFA pentru dopaj, pe durata unui an.

Radu nu are de gând să plece de la Inter, acceptând chiar şi statutul de rezervă a lui Handanovic. Deşi a avut oferte din Serie A şi Serie B, presa din Italia a scris, recent, că portarul român le-a refuzat pentru toate şi că doreşte să îşi aştepte rândul la echipa sa, Inter.

„M-am pregătit bine în presezon. Mă aşteptam să fie mai rău după o lună şi jumătate de vacanţă”

Internaţionalul român mai are doi ani de contract cu Inter.

În cei opt ani de când este deţinut de Inter, Radu a jucat doar trei partide pentru milanezi, dintre care două în ultimul an şi jumătate. Pentru formaţia Primavera a italienilor, acesta are 58 de apariţii.

“Sunt aici din 2015, dar nu mă consider un veteran. Dar vreau să devin, sunt încă tânăr.

M-am pregătit bine în presezon. Mă aşteptam să fie mai rău după o lună şi jumătate de vacanţă, nu e uşor când revii la antrenamente.

Dar m-am pregătit dinainte, a fost mai bine. Am vorbit cu antrenorul, mi-a explicat că portarul trebuie să fie primul care atacă.

Trebuie să am un joc bun cu mingea la picior ca să lansez acţiuni. Asta a fost principala lui cerinţă”, a spus Ionuţ Radu pentru sempreinter.com.

Reacţia neaşteptată a lui Ionuţ Radu când a fost întrebat despre loviturile de la 11 metri parate: „Secretul e că sunt prea bun!”

Afla mai multe despre: serie aionut raduinter 

viewscnt
Articole similare