Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii l-au descoperit pe Tătăruşanu! Detalii despre viaţa românului la Milano: "E considerat destul de rece. Face asta şi când ştie că nu joacă"

Italienii l-au descoperit pe Tătăruşanu! Detalii despre viaţa românului la Milano: "E considerat destul de rece. Face asta şi când ştie că nu joacă"galerie foto

Serie A

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (35 de ani) este în cel mai bun moment la AC Milan, echipa cu care a semnat în urmă cu un an. După ce a fost decisiv în AC Milan - Inter, 1-1, jurnaliştii italieni l-au descoperit pe fostul portar al naţionalei României.

Italienii l-au descoperit pe Ciprian Tătăruşanu! Gazzetta dello Sport a făcut "portretul" românului

Fostul internaţional este protagonistul unui material publicat de Gazzetta dello Sport, după ce a fost erou în Derby della Madonina. Devenit titular la AC Milan de câteva meciuri, Tătăruşanu a avut momentul său de glorie în derby-ul cu Inter Milano. În prima repriză, Lautaro Martinez a fost blocat de la 11 metri de ex-jucătorul FCSB-ului, iar intervenţia s-a dovedit decisivă, la 1-1. 

"Pioli are încredere în el, coechipierii, la fel, deşi a trecut doar un an de la meciul cu Roma. Aventura sa aici nu a început în cel mai bun mod posibil. În carieră, a salvat 10 lovituri de departajare, inclusiv în faţa lui Fernando Torres, în 2013, în Europa League. Acum e aici, la 35 de ani, cu 400 de meciuri în spatele său şi cu 10 ani în naţionala României. 

Tătăruşanu e un băiat rezervat, care trăieşte într-o casă la marginea oraşului Milano, cu soţia şi cu copiii. Vorbeşte puţin, deşi cunoaşte patru limbi: italiană, engleză, română şi franceză (şi l-a ajutat pe titularul Maignan mult). 

E considerat destul de rece. Din acest motiv poate că şi greşelile cântăresc mai puţin pentru el. Nu-i place să apară în presă, aşa cum a spus după retragerea de la echipa naţională. De asemenea, când a ajuns la Milano, a ales să călătorească singur cu maşina şi să ia cina la hotel înainte de a face vizita medicală", scrie Gazzetta dello Sport. 

"Tătăruşanu îşi petrece timpul liber cu soţia sa, Antoaneta, şi cu cei trei copii. Le place să se ducă la Lacul Como, să se ducă împreună la cumpărături (adoră pălăriile) şi, când e posibil, să facă exerciţii fizice împreună. 

Ciprian se antrenează mult fizic, acasă şi la Milanello, şi trage la acelaşi nivel, chiar şi atunci când ştie că nu va juca. Tătăruşanu adoră să gătească şi susţine că bucătăria e camera din casă care-i place cel mai mult. Îi place cafeaua şi adoră să facă pâine, pentru că îl relaxează", mai scrie sursa citată. 

După ce a avut intervenţia crucială în derby, s-a descoperit că Ciprian Tătăruşanu este primul portar al echipei AC Milan care apără un penalty în Derby della Madonina în ultimii 40 de ani.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuac milan interciprian tatarusanu penalty 

viewscnt
Articole similare