Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii l-au întrebat pe Andrei Radu dacă se întoarce la Inter Milano. Răspunsul INCREDIBIL al portarului echipei naţionale

Italienii l-au întrebat pe Andrei Radu dacă se întoarce la Inter Milano. Răspunsul INCREDIBIL al portarului echipei naţionale

Stranieri

Comentarii

Conform Calciomercato, Inter Milano vrea să-i plătească portarului român Andrei Radu, clauza de răscumpărare pentru sezonul viitor.

La microfonul Sky Sport Italia, Radu a fost întrebat despre posibilitatea de a reveni la Inter Milano. Portarul echipei naţionale de tineret nu a lăsat loc de interpretări: ”Mă gândesc pentru moment doar la Genoa. Acestui club îi sunt recunoscător pentru că mi-a dat ocazia să joc în Serie A” a mărturisit liderul naţionalei lui Mirel Rădoi.

Crescenzo Cecere, cel care îl impresariază pe portarul în vârstă de 21 de ani, a declarat că jucătorul poate să revină la Inter Milano, o clauză în acest sens fiind introdusă în contractul jucătorului.

"Radu este un portar excelent, care s-a îmbunătăţit enorm în prima parte a sezonului. Arată că poate să joace la cel mai înalt nivel. Clubul (n.r. - Inter) controlează viitorul jucătorului şi nu cred că vor fi probleme cu Genoa", a spus Cecere pentru fcinternews.it. 

Afla mai multe despre: andrei radugenoainter milano 

viewscnt
Articole similare