Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii plâng după Ianis Hagi. "Nu trebuie să fii un geniu ca să-ţi dai seama că va ajunge un fotbalist adevărat"

Italienii plâng după Ianis Hagi. "Nu trebuie să fii un geniu ca să-ţi dai seama că va ajunge un fotbalist adevărat"
Comentarii

Conducerea Fiorentinei este criticată de presa din Florenţa pentru tratamentul pe care i l-a aplicat lui Ianis Hagi (20 de ani), în perioada pe care internaţionalul român de tineret a petrecut-o pe Artemio Franchi.

Transferat de la Viitorul, în vara anului 2016, pentru două milioane de euro, Ianis Hagi nu a jucat decât 48 de minute, pe parcursul a doua meciuri, la Fiorentina, iar după numai un an şi jumătate a fost răscumpărat de tatăl său pentru aceeaşi sumă.

Ianis s-a întors cu o altă faţă din Italia, iar între timp a devenit lider atât al echipei constănţene, cât şi al naţionalei de tineret a României. În tot acest timp, italienii l-au urmărit, iar acum site-ul Firenze Viola, care aparţine de mult mai celebra publicaţie Tutto Mercato, îl regretă pe mijlocaşul român.

"Regretul nostru pentru vânzarea lui Ianis creşte. L-am vazut de mai multe ori îndreaproape şi tot timpul a părut un talent. Nu trebuie să fii un geniu pentru a-ţi da seama că va ajunge un fotbalist adevărat.

De fapt, se descurcă foarte bine la Constanţa şi la naţionala de tineret a României, iar tatăl său anunţă că în curând va prinde un mare transfer. Ianis are aceeaşi tehnică şi aceeaşi viteză de gândire cu a lui Federico Chiesa, iar împreună ar fi putut face lucruri măreţe", se arată într-un material publicat de Firenze Viola.

Afla mai multe despre: ianisfiorentinatransfer 

viewscnt
Articole similare