Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii pun stăpânire pe Liga Campionilor: "I-am transmis că ne vedem în finală"

Italienii pun stăpânire pe Liga Campionilor: "I-am transmis că ne vedem în finală"
Comentarii

Tehnicianul formaţiei AS Roma, Eusebio Di Francesco, a declarat, marţi seară, că aşteaptă să se întâlnească în finala Ligii Campionilor cu Vincenzo Montella, antrenorul echipei FC Sevilla.

"Roma nu trebuie să se teamă de nimeni. Vreau să fac această echipă să viseze în continuare. Dau nota 10 jucătorior în această seară. Cred că am văzut cum se naşte o echipă. Încă de la vestiare am auzit cuvinte puternice. Sferturile de finală în Liga Campionilor trebuie să fie un mare motiv de mândrie.

Am vorbit acum câteva zile cu Montella (n.r. - antrenorul FC Sevilla) şi i-am spus că ne vedem în finală. Lăsând gluma la o parte, orice adversară vom avea în sferturi, va fi binevenită. Până atunci ne pregătim de meciul cu echipa Crotone", a declarat Eusebio Di Francesco.

Formaţia FC Sevilla s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Manchester United, în returul optimilor competiţiei.

Formaţia AS Roma s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Şahtior Doneţk, în manşa secundă a optimilor competiţiei.

Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală are loc vineri.

Afla mai multe despre: as romafc sevillaliga campionillordi francescomontella 

viewscnt
Articole similare