Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îţi face nevastă-ta mazărea şi vede că a greşit-o". Marius Şumudică, o nouă analiză în stilul său caracteristic

"Îţi face nevastă-ta mazărea şi vede că a greşit-o". Marius Şumudică, o nouă analiză în stilul său caracteristic

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a trecut cu 4-1 la general de Lincoln Red Imps în turul doi preliminar din Liga Campionilor şi are asigurată prezenţa în grupele Conference League.

Marius Şumudică a explicat că jocul CFR-ului este încă în dezvoltare. 

Antrenorul a vorbit, în stilul său caracteristic, la conferinţa de presă, despre problemele din Gruia.

"Camora e un jucător indispensabil CFR-ului, un jucător care dă echilibru. Şi azi a făcut un joc destul de bun, chiar dacă venea după o accidentare, care l-a ţinut departe două săptămâni. Vedeţi? Mă lovesc de fel de fel de lucruri. Pe Bouhenna l-am pierdut 10 zile. Lui Omrani i-am dat azi 30 de minute, pentru că-l pierdusem, avea nişte probleme musculare.

Nu e uşor să schimbi de la meci la meci 5-6 jucători, încă nu există relaţii de joc. Gândiţi-vă că am pierdut tot axul central. Noi, practic, jucăm cu doi jucători - Cestor, care n-a jucat de 7-8 luni, jucăm cu Graovac, pe care acum l-am adus. Sunt jucători care au nevoie de timp.

E ca într-un mariaj. Nu poţi din prima zi să fii pe aceeaşi... îţi face nevastă-ta mazărea şi vede că a greşit-o şi îi dai cu farfuria pe pereţi. Trebuie să fii echilibrat, înţelept şi să le dai circumstanţe jucătorilor", a declarat Şumudică.

Au evoluat următoarele echipe în CFR - Lincoln Red Imps

Cartonaşe galbene: Britto '10, Toscano '87.

Arbitri: Yigal Frid - Nati Dotan şi Omer Barbiro - Eitan Shmuelevitz (toţi din Israel).

CFR Cluj va evolua în al treilea tur preliminar cu câştigătoarea dublei manşe dintre Young Boys Berna şi Slovan Bratislaba. În meciul tur, din Slovacia, scorul a fost 0-0.

Ce au declarat jucătorii CFR-ului, după ce s-au calificat în turul 3 preliminar UEFA Champions League! ”Noi vrem să ajungem cât mai departe!”

Afla mai multe despre: cfr clujmarius sumudicaliga campionilor 

viewscnt
Articole similare