Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îţi mai aminteşti de el? FCSB a şocat cu transferul său, dar apoi a plecat pe uşa din dos. Ce s-a ales de fotbalistul care ar fi ajuns din greşeală la roş-albaştri

Îţi mai aminteşti de el? FCSB a şocat cu transferul său, dar apoi a plecat pe uşa din dos. Ce s-a ales de fotbalistul care ar fi ajuns din greşeală la roş-albaştri

FCSB

Comentarii

Lista fotbaliştilor cu experinţe scurte la FCSB e destul de lungă, iar pe aceasta îşi face loc şi numele lui Dan Popescu (32 de ani), un fundaş stânga ajuns la echipa roş-albastră în 2016, din postura de fotbalist liber de contract.

Adus pentru a le crea concurenţă lui Marko Momcilovic şi Alin Toşca, Popescu a rezistat foarte puţin la FCSB. Fundaşul a fost transferat în vara lui 2016, la 28 de ani, fundaşul a strâns doar 361 de minute în şase partide la gruparea vicecampioană a României, iar drumurile celor două părţi s-au separat în februarie 2017, când acesta a fost împrumutat la Concordia Chiajna. A revenit apoi, în vara lui 2017, pentru o scurtă perioadă la FCSB, doar ca să fie cedat din nou după şase luni la Daco-Getica, liber de contract.

Ajuns acum la 32 de ani, Dan Popescu a intrat în anonimat după plecarea de la FCSB. A jucat la Daco-Getica, iar ultima dată a fost legitimat la CSM Slatina, echipă de pe locul doi din Serie 3 a Ligii 3 din România. În prezent, specialiştii de la transfermarkt.com îi oferă o cotă de piaţă de doar 150.000 de euro fundaşului.

Delta Tulcea, Dunărea Galaţi, Oţelul, ACS Poli, FCSB, Concordia Chiajna, Daco-Getica şi CSM Slatina sunt toate echipele din CV-ul lui Popescu.

A ajuns din greşeală la FCSB?

La mai bine de un an de la mutarea sa la FCSB, s-a scris că Dan Popescu a ajuns la FCSB dintr-o greşeală a lui Valeriu Argăseală, preşedintele clubului. Atunci, în locul lui Dan Popescu, cel care trebuia să ajungă la FCSB era Ovidiu Popescu. Între timp, şi el ajuns la FCSB. ProSport a scris despre gafa făcută de cei de la FCSB în privinţa lui Dan Popescu.

Afla mai multe despre: dan popescufcsb 

viewscnt
Articole similare