Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îţi mulţumesc că ne-ai ales!" Florentino Perez a prezentat oficial ultimul transfer al Realului

"Îţi mulţumesc că ne-ai ales!" Florentino Perez a prezentat oficial ultimul transfer al Realuluigalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Fundaşul Alvaro Odriozola, transferat de la Real Sociedad pentru 30 de milioane de euro, a fost prezentat miercuri la Real Madrid.

"Este o onoare pentru mine să mă aflu aici. E un vis îndeplinit, un vis pe care îl are orice fotbalist, acela de a îmbrăca tricoul celui mai mare club din lume", au fost primele cuvinte ale internaţionalului spaniol, care va purta tricoul alb cu numărul 19.

Fundaşul dreapta a fost completat de preşedintele grupării "Blanco". "Ai ales să vii la cel mai pretenţios club. Ne dorim să fii fericit şi să îţi îndeplineşti visul! Îţi mulţumesc că ne-ai ales!", a declarat, la rândul său, Florentino Perez.

 

 

În vârstă de 22 de ani, Alvaro Odriozola şi-a început cariera la Real Sociedad şi a strâns 57 de meciuri la echipa de seniori a clubului basc. El a înscris un gol şi a dat nouă pase decisive. Odriozola are deja patru selecţii şi un gol înscris la echipa naţională a Spaniei.

La fel ca la selecţionata Spaniei, tânărul fundaş dreapta se va lupta pentru titularizare la Real Madrid cu Dani Carvajal.

Afla mai multe despre: odriozolatransferreal madrid 

viewscnt
Articole similare