Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îţi zic să vii să semnezi". Asaltat cu oferte, agentul lui Radu Drăguşin dezvăluie conversaţia purtată: "Există discuţii" | EXCLUSIV

"Îţi zic să vii să semnezi". Asaltat cu oferte, agentul lui Radu Drăguşin dezvăluie conversaţia purtată: "Există discuţii" | EXCLUSIV

Serie A

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) este numele la modă în fotbalul european când există discuţii despre interesul echipelor mari, în eventualitatea unui transfer. Fundaşul central al celor de la Genoa a "explodat" în acest sezon de Serie A, iar mai multe cluburi importante din Europa s-au arătat interesate de serviciile sale.

Într-o discuţie cu Orange Sport, Florin Manea, agentul lui Radu Drăguşin, a dezvăluit o conversaţie pe care a purtat-o cu fundaşul central după apariţia mai multor speculaţii în privinţa viitoarei sale echipe. Până la transfer, Radu Drăguşin şi-a prelungit contractul cu Genoa, cu un salariu îmbunătăţit.

Florin Manea: "Drăguşin e liniştit. Citeşte în ziare, dar râde. 'Iar m-am transferat?'"

Florin Manea a dezvăluit că Radu Drăguşin este motivat de speculaţiile din jurul său în privinţa transferurilor, dar nu ia în serios tot ce apare în presă. Mai mult, cei doi au purtat o conversaţie amuzantă, după ce fundaşul central a întrebat către agent 'iar m-am transferat?'.

De numele lui Radu Drăguşin se leagă interesul unor echipe mari din Europa: Napoli, AC Milan, Tottenham sau Newcastle sunt interesate de transferul fundaşului central care are evoluţii excelente în tricoul "Grifonilor" de la Genoa.

"Există discuţii, dar el este liniştit. Îşi vede de treabă la Genoa. Când va fi momentul să luăm o decizie, o vom lua împreună, cum am luat-o mereu. Până atunci eu nu-l deranjez. El citeşte în ziare, dar râde: ”Iar m-am transferat?”. ”Îţi zic eu când te transferi, pentru că trebuie să vii să semnezi", a spus Florin Manea, pentru Orange Sport.

Radu Drăguşin este cotat la 30 de milioane de euro de către Genoa, sumă pe care italienii o solicită pentru a fi de acord cu transferul fundaşului din echipa lui Alberto Gilardino.

  • 10 - zece milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: radu dragusintransferflorin maneaspeculatiifotbalserie agenoa 

viewscnt
Articole similare