Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iubita lui Adrian Petre: ”L-am pregătit fizic şi psihic pentru reluarea campionatului”. Cum reacţionează atacantul când este criticat de Gigi Becali

Iubita lui Adrian Petre: ”L-am pregătit fizic şi psihic pentru reluarea campionatului”. Cum reacţionează atacantul când este criticat de Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Bianca Tirsin a povestit în cadrul emisiunii Look Sport Live detalii despre relaţia pe care o are cu Adrian Petre, atacantul FCSB-ului. Cei doi sunt împreună de aproximativ patru ani. Printre altele, modelul în vârstă de 21 de ani susţine că Adrian Petre s-a pregătit foarte bine în perioada pandemiei şi este gata pentru campionat.

Bianca Tirsin şi Adrian Petre formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din fotbalul românesc. Cei doi s-au cunoscut în oraşul natal, Arad, cu patru ani în urmă, când Adrian Petre încă juca la UTA. Bianca avea atunci 17 ani, în timp ce Adrian Petre împlinise 18 ani.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Bianca Tirsin spune că Adrian Petre a cucerit-o prin personalitatea lui şi i-a dat peste cap prejudecăţile pe care le avea despre fotbalişti. Mai ales că înainte avusese o experienţă nefericită cu un alt jucător de fotbal:

”În general este frumos să fii iubita unui fotbalist... Este frumos. Greu, toată lumea crede că este foarte uşor, nu este chiar uşor, dar este frumos. A venit Cupidon şi ne-a săgetat pe amândoi. Nu mă gândeam că o să fiu iubita unui fotbalist, pentru că nu doream. Vorbisem înainte tot cu un fotbalist şi mi-am dat seama că am generalizat, i-am băgat pe toţi într-o oală. Mi-am dat seama că nu sunt toţi la fel când a venit Adi în viaţa mea. Nu sunt toţi la fel, sunt deştepţi, sunt inteligenţi, au mai multe hobby-uri, nu sunt pasionaţi doar de fotbal, nu stau toată ziua pe FIFA, cum crede toată lumea. Asta m-a făcut să mă îndrăgostesc de personalitatea lui.

(Despre prima întâlnire cu Adrian Petre) În primele 15 minute a vorbit despre fotbal şi despre antrenamentele lui. Nu a fost o discuţie diferită. Dar este un om cu un suflet atât de bun şi atât de mare... trebuie să-l cunoaşteţi înainte. Nu vă daţi seama după un meci, după o poză sau după un videoclip”
, a povestit Bianca Tirsin în cadrul emisiunii Look Sport Live.

Bianca Tirsin: ”L-am pregătit pe Adi fizic şi psihic pentru campionat”

Tânăra în vârstă de 21 de ani susţine că a avut grijă în perioada pandemiei ca Adi Petre să aibă o formă fizică foarte bună. Bianca Tirsin susţine că a făcut zilnic antrenamente fizice cu Adrian Petre, atât în casă, cât şi în jurul locuinţei.

”(Dacă îl afectează pe Adrian Petre criticile patronului) Nu sunt în măsură să-mi dau cu părere, dar de ce l-ar afecta? Lucrurile acestea sunt constructive şi cu scopul de a te întări şi a-ţi forma personalitatea mai puternică. Asta ştie de mic, de când a început să joace fotbal. Să pot să-l ajut la fiecare pas, la fiecare provocare. Nu doar el face un pas, ci îl facem împreună.

(Ce ar însemna un titlu cu FCSB) Noi lucrăm la acest aspect, ne dorim foarte multe şi de-asta ne-am pregătit foarte mult în pandemie. L-am pregătit şi fizic, am ieşit foarte mult afară, am alergat, am avut grijă să-l pregătesc fizic, psihic, tot, ca să fie pregătit pentru meciuri, pentru amicale, pentru campionat, ca să-l câştigăm”,
a mai spus Bianca Tirsin la Look Sport Live.

Cine este Bianca Tirsin, iubita lui Adrian Petre

 În vârstă de 21 de ani, Bianca Tirsin este una dintre cele mai frumoase femei din România. Iubita lui Adrian Petre a câştigat nu mai puţin de 13 concursuri de frumuseţe. Printre cele mai importante realizări la concursurile de frumuseţe sunt Miss Internaţional România 2018, locul 3 la Miss Supranaţional 2017 (concurs desfăşurat în Polonia) şi locul 4 la Miss International 2018 (concurs desfăşurat în Japonia).

Este model de succes, vloggăriţă şi a reuşit să-şi deschidă şi un salon de make-up.

 

Afla mai multe despre: bianca tirsin 

viewscnt
Articole similare