Experiențe împreună.
You are here:

Iubita lui Paulo Dybala, testată pozitiv cu COVID-19, la trei zile după ce fusese declarată vindecată: "Asta arată cât de puţin ştim despre acest virus"

Iubita lui Paulo Dybala, testată pozitiv cu COVID-19, la trei zile după ce fusese declarată vindecată: "Asta arată cât de puţin ştim despre acest virus"
Comentarii

Iubita fotbalistului Paulo Dybala (26 de ani), Oriana Sabatini (23 de ani), a fost testată din nou pozitiv la COVID-19, la trei zile după ce fusese declarată vindecată.

Oriana Sabatini, care nu precizează clar dacă fotbalistul lui Juventus, de asemenea infectat cu COVID-19, se află în aceeaşi situaţie, mărturiseşte că în decurs de trei zile a făcut două teste, unul negativ, după care altul pozitiv.

"Vă ţin la curent, pentru că primesc multe întrebări. Pe 21 martie, eu şi iubitul meu am făcut un test pentru coronavirus şi am fost pozitivi. Acum trei zile, am făcut testul din nou şi a fost negativ. Ieri dimineaţă am făcut încă un test şi a fost pozitiv, aşa că încă am coronavirus. Nu ştiu cum funcţionează, nici măcar nu ştiu de ce a ieşit negativ, apoi pozitiv. Am auzit că dacă te infectezi cu coronavirus şi faci un test, poate ieşi negativ. Din acest motiv, faceţi încă unul, pentru a fi 100% siguri că este negativ.

Asta arată cât de puţin ştim despre acest virus, pentru că am crezut că am fost infectaţi din cauza contactului iubitului meu cu un coechipier, care a fost pozitiv. Dar mie mi se pare ciudat că cele 15 zile în care am fost bolnavi au trecut şi nu are sens să avem virusul în continuare", a spus Oriana Sabatini.

viewscnt
Articole similare
Mesajul sfasietor trimis de Vanessa Bryant la 1 an de la disparitia lui Kobe si a fiicei Gianna