Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iubita unui jucator de la FCSB a ajuns vedeta în Portugalia: ”În România i se spune Kardashian”

Iubita unui jucator de la FCSB a ajuns vedeta în Portugalia: ”În România i se spune Kardashian”galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Un fotbalist de la FCSB face mai multe furori la braţul iubitei sale, decât reuşeşte să facă pe terenul de joc.

Sara Meireles este una din iubite de fotbalişti care nu poate trece neobservată oriunde s-ar duce. Iubita fotbalistului de la FCSB, Diogo Salomao, a făcut senzaţie în Portugalia, pe vremea când acesta evolua la Sporting Lisabona, s-a făcut remarcată şi în Spania, atunci când iubitul său a evoluat la Mallorca, o face şi acum, în România.

Portugheza Sara Meireles are 28 de ani şi este o frumuseţe răpitoare. Presa din România o compară cu starul american Kim Kardashian, cunoscută pentru formele sale apetisant. Chiar dacă nu dispune de celebritatea lui Kim, Sara a strâns şi ea pe Instagram aproximativ 20.000 de urmăritori, iar postările sale strâns instant mii de reacţii călduroase, de admiraţie.

Sara Meireles poate candida cu uşurinţă la titlul de "cea mai frumoasă iubită de fotbalist din Liga 1". Argumentele sunt simple şi se pot observa cu uşurinţă din imagini.

Diego Salomao, pe făraş la FCSB

Ajuns la 31 de ani, Diego Salomao face parte din lista de 13 jucători despre care patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că renunţă în acestă iarnă. Fostul dinamovist a intrat in disgraţia lui Becali din cauza nenumăratelor accidentări, dar şi a randamentului slab atunci când a fost nevoie de el. A bifat trei meciuri în Liga 1 (154 minute) şi alte două prezenţe în Cupa României (57 de minute).

  • Cota de piaţă a portughezului, conform Transfermarkt, este de 850.000 de euro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbalfcsbsalomao 

viewscnt
Articole similare