Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulia Curea are veşti importante pentru fanii CSM-ului: ”Toată lumea se antrenează, iar asta e foarte bine!” Cum se simt fetele de la echipa naţională

Iulia Curea are veşti importante pentru fanii CSM-ului: ”Toată lumea se antrenează, iar asta e foarte bine!” Cum se simt fetele de la echipa naţională

Handbal

Comentarii

Una dintre cele mai experimentate handbaliste din lotul, Iulia Curea a vorbit despre viitorul formaţiei sale de club şi a mărturisit că aproape toate fetele sunt pregătite de debutul anului.

Vestea este cât se poate de importantă, mai ales dacă ţinem cont de situaţia accidentărilor de la CSM Bucureşti din ultima vreme: ”Într-adevăr, e o grupă extrem de grea, cu nişte echipe foarte dificile. Deja am început vizionările, analizăm şi ne gândim la ce putem face, ca să câştigăm. Din punct de vedere, cel puţin fizic, toată lumea e cât de cât bine, faţă de alte sezoane, faţă de alte începuturi. Toată lumea aproape se antrenează, cred că doar Carmen şi Laura, care nu sunt aici” a mărturisit Curea, care apoi a completat: ”Un început destul de greu, o lună ianuarie cu foarte, foarte multe meciuri şi cred că o să fie extrem de important şi extrem de greu luna ianuarie şi luna februarie. Da, fetele de la naţională cred că şi-au revenit, trebuie să-şi revină.  Asta e, trebuie să ne asumăm şi nu cred că trebuie să dea atât de multă importanţă răutăţilor. Fiecare ştie ce are de făcut, nu ne-am născut să mulţumim pe cineva, în special. Fiecare cred că face cât poate şi trebuie să treacă cu bine peste asta.  E normal să fie uşor afectate, dar eu am încredere că şi-au revenit”

Naţionala feminină de hanbdal nu a avut un Campionat Mondial pe măsura aşteptărilor, dar Curea este convinsă că fetele şi-au revenit şi că suporterii echipei naţionale trebuie să fie alături de prima reprezentativă în continuare: ”Tot ce s-a întâmplat, există o poveste în spate, ştiţi foarte bine, important e că totuşi jucăm un turneu pentru Olimpiadă. Alte ţări au avut rezultate mult mai slabe. Nu ştiu, criticăm foarte mult. Ştiu că au fost meciuri rele, dar au mai fost campionate în care s-a jucat şi mai slab. Trebuie să le fim alături, să le susţinem, pentru că o singură naţională avem, a României” a încheiat Iulia Curea. 

Afla mai multe despre: iulia curea 

viewscnt
Articole similare