Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulia Curea dezamăgită după meciul cu Thuringer: ”S-au făcut greşeli tehnico-tactice”. Ce aşteaptă de la duelul cu Metz

Iulia Curea dezamăgită după meciul cu Thuringer: ”S-au făcut greşeli tehnico-tactice”. Ce aşteaptă de la duelul cu Metz

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a încheiat grupa a II-a a Ligii Campionilor cu un rezultat de egalitate, înregistrat vineri, pe teren propriu, cu formaţia germană Thuringer HC, scor 23-23 (14-8). CSM era calificată în sferturile de finală anterior acestei dispute şi aşteaptă celelalte două partide ale etapei pentru a-şi cunoaşte clasarea finală în grupă şi adversare din sferturi.

La finalul partidei, Iulia Curea s-a declarat dezamăgită de rezultatul final înregistrat cu Thuringer: ”Şi eu sunt dezamăgită, pentru că am repetat a doua repriză de la Krim, zici că a fost aceeaşi situaţie. A fost o repriză super bună, în care am condus la pauză cu şase goluri, ar fi trebuit să intrăm cu un elan fantastic. S-au făcut greşeli tehnico-tactice în ceea ce priveşte partea ofensivă, poate prea multe” a spus Curea pentru Telekom Sport.

”În a doua repriză au jucat 7 cu 6 30 de minute. Ar fi trebuit să ne apărăm bine şi să încercăm să alergăm peste ele şi să marcăm, pentru că poarta a fost goală” a mai adăugat jucătoarea CSM-ului.

Pentru CSM Bucureşti urmează un duel extrem de dificil contra formaţiei Metz, din Franţa: ”Ştiu că e imposibil, dar încercăm să facem imposibilul posibil. Atât timp cât există o mică speranţă, eu vreau să sper că încă mai putem să facem o surpriză.  Ştiu că toată lumea e dezamăgită, ne pare rău” a mai adăugat Iulia Curea la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: iulia curea 

viewscnt
Articole similare