Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulia Curea vorbeşte cu regret despre un sezon compromis: ”Un eşec total” Jucătoarele, neplătite de câteva luni

Iulia Curea vorbeşte cu regret despre un sezon compromis: ”Un eşec total” Jucătoarele, neplătite de câteva luni

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a ratat aprope tot ce se putea în acest sezon: a fost eliminată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar în campionat au pierdut în faţa Gloriei Buzău şi s-a depărtat şi mai mult de titlu.

Iulia Curea şi-a exprimat îngrijorarea în cadrul unui interviu şi nu s-a ferit să pună evoluţia slabă din acest sezon inclusiv pe seama problemelor financiare de la echipă.

”Mi-ar plăcea să cred că am putea să învăţăm din greşeli şi să nu le mai repetăm, pentru că ar trebui din fiecare sezon, mai ales din acest sezon pentru că e un eşec total, să învăţăm ceva şi să nu mai repetăm. Să o luăm de la capăt, să strângem lucrurile, pentru că de putut se poate, adică nu e imposibil. Am avut echipă, dar accidentările au avut şi ele cuvântul lor de spus. Sunt multe probleme care ar trebui puse la punct şi avem de învăţat”, a spus Iulia Curea.

Despre problemele financiare de la echipă: ”Sincer, noi în ultimele luni nu am spus nimic. Chiar le-am spus fetelor că apreciez acest gest, pentru că nu ne-am plâns niciodată, nu am făcut niciun scandal că nu ne-am primit banii. Normal, aşteptăm. Ni s-a explicat că e vorba despre buget, nu ţine de noi, nu ţine de ei. Sunt sigură că dacă banii ar fi în club, ne-ar fi băgat deja salariile”.

Afla mai multe despre: csm bucurestihandbal 

viewscnt
Articole similare