Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulian Cristea, probleme la Rapid. Accidentarea stupidă care l-a dat peste cap

Iulian Cristea, probleme la Rapid. Accidentarea stupidă care l-a dat peste cap

Rapid

Comentarii

Iulian Cristea, adus în această vară de Rapid de la FCSB, s-a accidentat şi va rata următoarele meciuri pentru giuleşteni.

Sursele ProSport au aflat că Iulian Cristea şi-a rupt degetul mic de la picior, după ce s-a lovit din greşeală în tocul uşii. Accidentarea stupidă l-a scos din echipa Rapidului.

Cel mai probabil, stopper-ul va reveni în luna octombrie, atunci când Rapid va avea parte de meciuri foarte dificile, atât cu UTA, în deplasare, cât şi cu Universitatea Craiova, acasă.

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui Iulian Cristea, potrivit Transfermarkt.com

Sursa menţionată anterior a mai scris că Iulian va începe din această săptămână antrenamenele la sală, iar peste încă o săptămână va trece la alergările uşoare pe teren.

 Paul Iacob, Cristi Săpunaru, Dragoş Grigore sunt variantele pe care le are Cristiano Bergodi la dispoziţie până revine Iulian Cristea.

  • 5 meciuri a jucat până acum Iulian Cristea în tricoul celor de la Rapid. 

Ovidiu Herea a găsit problema Rapidului

„Mi-a plăcut Rapid când a accelerat. Mi-a dat senzaţia că poate ajunge uşor la poartă şi poate da câte goluri vrea. Nu am înţeles momentele de apatie ale Rapidului când Poli Iaşi avea mingea şi a înscris. 

E clar că jucătorii s-au retras ca urmare a ceva din subconştientul lor, ca să păstreze scorul. Ar fi trebuit să forţeze în continuare, pentru a rezolva meciul. Era o perioadă bună, puteau tranşa meciul. Nu am înţeles de ce au redus turaţia motoarelor. Dacă şi-ar rezolva aceste probleme şi ar scăpa de inconstanţa asta, pe care în mod normal o are în deplasare, Rapid s-ar bate la titlu”, a spus Ovidu Herea la OrangeSport.

Afla mai multe despre: iulian cristearapidbergodi 

viewscnt
Articole similare