Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulian Miu, sceptic în privinţa returului dintre FCSB şi Rapid Viena: "Austriecii sunt mai fotbalişti"

Iulian Miu, sceptic în privinţa returului dintre FCSB şi Rapid Viena: "Austriecii sunt mai fotbalişti"

UEFA Europa League

Comentarii

Fostul internaţional Iulian Miu s-a declarat sceptic în privinţa returului dintre FCSB şi Rapid Viena, din play-off-ul Europa League, şi a punctat că echipa austriacă a dovedit în tur că este mai valoroasă decât vicecampioana României.

"(n.r. - austriecii) Sunt mai fotbalişti şi ştiu să atace mai mult mingea decât adversarul. Ştiu să iasă şi aţi văzut că atunci când erau cu un om în minus au ştiut ce au de făcut şi nu se pierd. Sunt mai fotbalişti. FCSB trebuie să joace mult mai bine şi să câştige cu minimum 3-1 ca să meargă în prelungiri sau cu 2-0 şi să se califice. Este un meci destul de dificil, asta e situaţia, joacă cu o echipă bună, mai bună decât FCSB sau poate la egalitate, dar a fost o diferenţă acolo", a declarat Iulian Miu, la Telekom Sport.

Returul dintre FCSB şi Rapid Viena este programat joi, de la 21:30, pe Arena Naţională. În tur, echipa austriacă s-a impus cu scorul de 3-1.

Ajuns la 42 de ani, Iulian Miu a jucat pentru Steaua Bucureşti între 1996 şi 2002, timp în care a adunat 149 de meciuri şi şase trofee, printre care trei titluri de campion al României.

Afla mai multe despre: miufcsbrapid viena 

viewscnt
Articole similare