Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan a anunţat curăţenia la Dinamo: "Câţiva vor pleca!" | EXCLUSIV

Iuliu Mureşan a anunţat curăţenia la Dinamo: "Câţiva vor pleca!" | EXCLUSIV
Comentarii

Iuliu Mureşan, oficialul lui Dinamo, a anunţat că vor pleca mai puţin de 15 jucători de la Dinamo.

Dinamo traversează una dintre cele mai dificile perioade din istoria clubului. Echipa a încheiat anul 2021 pe penultimul loc în clasament, iar mai multe voci din fotbalul românesc susţin că Dinamo are şanse minime să se slaveze de la retrogradare în acest sezon. 

Mircea Rednic a fost dat afară de la club, după ce nu a obţinut rezultatele aşteptate, iar în locul lui a fost numit Flavius Stoican. Totuşi, pentru gruparea din Ştefan cel Mare au venit la începutul de an şi veşti bune. Florin Răducioiu va fi noul team-manager al lui Dinamo. Fostul atacant a jucat la Dinamo în perioada 1985 şi 1990, iar după mai multe luni de negocieri, cele două părţi au ajuns la un acord. 

Răducioiu se va alătura echipei Dinamo, iar prezentarea oficială va avea loc pe 5 ianuarie, de la ora 12:00, când este programată şi prima conferinţă de presă a lui Flavius Stoican.

Iuliu Mureşan a vorbit în exclusivitate pentru TelekomSport şi a recunoscut că de la Dinamo vor pleca mai puţin de 15 juători. De asemenea, el a dezvăluit că îşi doreşte ca Steliano Filip să rămână la echipă. 

”Mai puţin de 15 jucători vor pleca!”

”Vor pleca jucători, câţiva, mai puţin de 15. Steliano Filip are contract încă un an şi jumătate şi sper să rămână. E un jucător cu spirit, cu determinare, noi putem să schimbăm situaţia cu jucători de acest gen. Deian Sorescu e tot la fel. Situaţia e foarte grea, putem ieşi din ea doar cu jucători cu mare caracter”, a spus Iuliu Mureşan, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1-iuliu mureşan 

viewscnt
Articole similare