Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan a făcut anunţul! Dario Bonetti a plecat în Italia după ce a fost călcat în picioare de FCSB

Iuliu Mureşan a făcut anunţul! Dario Bonetti a plecat în Italia după ce a fost călcat în picioare de FCSB

Dinamo București

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.

În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe, iar din acel moment partida "s-a rupt" pentru alb-roşii. A doua zi după înfrângerea categorică din derby, antrenorul câinilor, Dario Bonetti, a decis să plece în Italia. Anunţul a fost făcut chiar de Iuliu Mureşan, dar oficialul din Ştefan cel Mare a dezvăluit că plecarea antrenorului era deja programată. De asemenea, Mureşan a dezvăluit că vor exista discuţii pentru a decide viitorul antrenorului la club. 

”Bonetti a plecat până în Italia. Se ştia acest lucru de două săptămani, mâine după-amiază are antrenament. El a zis că revine să muncească. Acum, cred că se întoarce. O să avem nişte discuţii în interior, vom vedea dacă se impune o decizie radicală. Urmează să analizăm”, a spus Iuliu Mureşan pentru GSP.

Dragomir, după ce Dinamo a fost distrusă de FCSB

Dumitru Dragomir, care a urmărit meciul din lojele de pe Naţional Arena, deplânge situaţia în care a ajuns Dinamo şi spune că i-a fost greu să vadă acest meci.

”Dinamo poate fi salvată de primarul de la Sectorul 2, care are lege şi bani pentru aşa ceva. Sau de aviaţia americană, dacă vine, salvează pe Dinamo.

E păcat de clubul Dinamo în ce hal a ajuns. Mi-a fost milă, nu am alt cuvânt de spus, când am văzut ce se întâmplă în teren. Mai bine jucau cu cei tineri, nu se făceau de râs dacă luau 6 cu cei tineri. 

Cei bătrâni au venit nepregătiţi, nu pot să alerge şi s-au făcut de râs. Dezorganizată, dezmembrată, obosită, neplătită, care practic nu mai există (n.r. Dinamo)”, a declarat Dumitru Dragomir.

Afla mai multe despre: dinamo-iuliu mureşan-dario bonetti 

viewscnt
Articole similare