Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan, anunţ despre situaţia lui Dario Bonetti: "A plecat în Italia. Lipseşte nemotivat de la muncă!"

Iuliu Mureşan, anunţ despre situaţia lui Dario Bonetti: "A plecat în Italia. Lipseşte nemotivat de la muncă!"

Dinamo București

Comentarii

Iuliu Mureşan, preşedintele lui Dinamo, a vorbit despre situaţia din jurul lui Dario Bonetti, antrenor pe care se chinuie să-l dea afară după umilinţa cu FCSB. Mureşan s-a prezentat la conferinţa de presă alături de noul antrenor, Sorin Colceag, şi a spus că Bonetti refuză să semneze rezilierea, a plecat în Italia şi lipseşte "nemotivat de la muncă".

Iuliu Mureşan, anunţ despre situaţia lui Dario Bonetti: "A plecat în Italia. Lipseşte nemotivat de la muncă!"

Dinamo i-a pus gând rău lui Dario Bonetti, antrenorul care a stat pe bancă la umilinţa istorică suferită în faţa FCSB, 0-6 pe Arena Naţională. Iuliu Mureşan vrea să-l schimbe pe antrenor şi i-a găsit deja înlocuitor, pe care l-a şi prezentat, dar acesta nu poate semna cu Dinamo atâta timp cât Bonetti nu va "da cu pixul" pe rezilierea amiabilă.

Mureşan a oferit ultimele detalii despre situaţia lui Dario Bonetti şi a clubului din Ştefan cel Mare.

"Cred că vă interesează mult telenovela care este în desfăşurare cu Dario Bonetti. După partida groaznică pentru toată suflarea dinamovistă şi pentru mine, după acea umilinţă cu FCSB, eu mă aşteptam să-şi dea demisia. Am pierdut 5 partide la rând, încă una înainte, adică 6 din 8, deci lucrurile e clar că nu mergeau în direcţia dorită de nimeni, nici de Dario. Faptul că echipa nici nu se apără, nici nu dă gol...sper că s-a schimbat acum, de când l-am numit antrenor secund pe Sorin Colceag. Până nu rezolvăm situaţia cu Dario Bonetti, nu putem pune pe nimeni principal.

Sper ca Dario să semneze rezilierea amiabilă, pentru că este cel mai bun lucru pentru toată lumea şi sper să înţeleagă acest lucru. Nimeni nu are nimic cu el şi chiar vreau să-i mulţumesc pentru că a venit într-un moment foarte greu pentru Dinamo, cum am venit şi eu. I-am propus lui Dario o reziliere amiabilă, pe care el nu a semnat-o. Deşi nimeni de la club nu i-a spus să plece, el a plecat în Italia. Nu ştiu dacă revine, când revine. Deocamdată, el lipseşte nemotivat de la muncă, ceea ce nu e bine.



Contractul cu el are şi o clauză de reziliere unilaterală, atât din partea lui, cât şi din partea clubului. Putem ajunge şi la acea clauză, dar cred că are inteligenţa necesară să semneze rezilierea amiabilă. S-au blocat negocierile cu Bonetti. El a discutat foarte mult, dar nu cu persoane din club. Am văzut pe nişte mailuri şi pe whatsapp, dar nu a discutat nici cu mine, nici cu directorul sportiv de la club. Nu ştiu de ce face acest lucru, dar eu îl aştept să vină la Bucureşti, să ne dăm mâna, să-şi ia la revedere de la jucători."
, a afirmat Iuliu Mureşan, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: iuliu muresandinamobonettisituatiecontract 

viewscnt
Articole similare